Laura was bij de perspresentatie in een hele bijzondere locatie…

03:39 - 02:11
luistertijd 03:39 - leestijd 02:11

Als een luxe Franse merk zoals Sisley een beautybreakfast verzorgt, vraagt dat om een très chique locatie natuurlijk.  Nou, en of ze die hadden! Laura van Beautyjournaal was bij de perspresentatie van een nieuwe creme in Museum van Loon. Een absoluut prachtig huis aan de Amsterdamse Keizersgracht van de adellijke familie van Loon, die nu – de naam verraadt het al – als museum gebruikt wordt.

Big deal!

In alle vroegte om 9 uur ’s ochtends schoof de beautyloving pers aan de ontbijttafel in de deftige zaal van het museum. Onder het genot van een vers ontbijt werd ons meer verteld over het nieuwste product van Sisley. Wat je moet weten: als Sisley een nieuw product heeft is dat groots nieuws. Sisley introduceert namelijk niet zo vaak een nieuw product, alleen als het écht iets kan toevoegen voor de huid van haar fans en voor het assortiment. Om dezelfde redenen heeft Sisley ook nooit limited edition producten, wordt ons verteld: als het goed is, moet het blijven. En zo hoort het ook.

Voor de allerdroogste huidjes

Sisley presenteert een nieuw skincare product voor de ouder wordende, droge huid. De luxe Supremÿa anti-aging lijn bestond al uit een serum voor het gezicht en de oogcontouren. Nu is daar de Supremÿa Baume balm aan toegevoegd, voor een huid die droog en trekkerig aanvoelt. Wat een juweel van een verpakking, vind je niet?

Slapend jong worden

Een rijke nachtcrème is perfect om de huid van dit type te herstellen. Gedurende de nacht heeft de huid de kans om schade te herstellen van de voorgaande dag en om zich voor te bereiden voor de stress van de volgende dag. Hoewel niet iedereen in de beautywereld gelooft in nachtverzorging, zijn er toch steeds duidelijkere aanwijzingen dat nachtelijk herstel wel degelijk plaatsvindt en dat ondersteuning daarbij nuttig kan zijn. Zeker bij een droge huid. Niets is aangenamer dan te gaan slapen met een huid die soepel aanvoelt.

Een fijne, dikke textuur

De nieuwe formule heeft een rijkere en dikkere textuur, waardoor het trekkerige, droge gevoel op het gezicht direct na gebruik wordt verminderd. Na langer gebruik belooft Sisley je een verjongde huid die strakker, steviger en elastischer aanvoelt en duidelijk glanzender oogt. Heerlijk, want een doffe huid laat je er ouder uitzien. Glans geeft vitaliteit.

Wat maakt deze creme speciaal?

Levensduur cellen verbeteren

De tekenen van huidveroudering worden aangepakt met het door Sisley gepatenteerde Phyto-Complex LC12. Het bevat vier plantaardige ingrediënten die de levensduur van cellen verbetert en versterkt tijdens het vernieuwingsproces van de huid. Het effect van deze formule werkt liefst twaalf uur lang.

Verzachtend en stimulerend

Net als de ‘gewone’ Supremÿa bevat de Supremÿa Baume een formule met acht actieve ingrediënten die de huid hydrateren en voeden. Dat zijn plantaardige glycerine, rijst phytocermiden, padina pavonica extract, phytosqualaan, pro-vitamine B5, karitéboter, zonnebloem- en pruimolie. Ook bevat het hazelnootolie, kokumboter en macadamia-olie.

Hazelnootolie zit vol met fosfolipiden (de bouwstenen van cellen) die hydrateert en voedt en Omega 6 & 9 en palmitinezuur verzacht de huid voor een aangename textuur. Het kokumboter beschermt en herstelt vetzuren en doet huid revitaliseren. Macadamia-olie herstructureert, voedt, verzacht en heelt de huid dankzij de hoge concentratie palmitinezuur en Omega 7.

De überluxe Supremÿa Baume at night in 50ml is vanaf september verkrijgbaar.  SHOP hier direct online!

Lees ook