Aardse tinten met een vleugje goth.

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Het kleurenpalet van de najaarscollectie Art Deco Mystical Forest is het beste te omschrijven als aardse tinten met een vleugje goth. Taupe en mosgroene kleuren wisselen af met bloedrood en mystiek paars. Als een wandeling door een betoverend sprookjesbos, aldus Art Deco zelf.

Laura test een aantal producten van deze look!

Eyeshadows 215 Mountain Rose, 587 Matt mystical forest, 190 Mystical heart, 198 Dimgray

De mooie oogschaduws kunnen worden bewaard in het limited edition doosje met print (zie hoofdfoto). Dankzij een magneetje blijven de individuele shadows vastzitten. De oogschaduw zijn niet heel intens gepigmenteerd, maar nét goed voor de zachte prijs. Wel merk ik dat de kleuren minder sprekend zijn na een aantal uur. Het groen is minder groen en paars minder paars. Een pluspunt daarentegen is dat het product long lasting is. Na tien uur is het nog steeds niet uitgelopen in de lijntjes van mijn ooglid.

Beste shopdeal: 215 Mountain Rose, 587 Matt mystical forest, 190 Mystical heart, 198 Dimgray

Hydra Lip booster in 46, Perfect Color Lipstick in 25A, Art Couture Lipstick in 675

Normaal gesproken ben ik geen fan van lipglossjes, maar dankzij de romigheid en de onweerstaanbare kleur 46 van de Hydra Lip Booster nu wel. Hij smeert lekker uit, plakt minder dan andere glossjes en laat m’n lippen aanzienlijk voller lijken. Ook voelt-ie verzorgend aan. Dat dankt de lipgloss aan de ingrediënten spheres, collageen, in combinatie met zonnebloemolie en lupinezaad.

Beste shopdeal!

Perfect Color Lipstick doet zijn naam eer aan. De kleur 25A heeft de perfecte kleurbalans tussen een roze en paars tint. Daarnaast is-ie lekker verzorgend vanwege vitamine E, wat beschermt tegen vrije radicalen en droge lippen, en de voedende wax en oliën.

Beste shopdeal

Art Couture Lipstick in 675 is diepe roodbruin en vanwege het ‘goth-gevoel’ een heel spannende kleur. Zoals de naam ‘velvet dark queen’ heel goed verwoord, doet denken aan een evil queen of the forest.

Beste shopdeal

Lees ook: Laura test 12 herfstkleuren lipsticks

Art Couture Nail Lacquer in 707 Couture Crown Pink en 700 Couture Mystical Heart

De mooie herfstachtige roodtinten van de collectie maken de look af. De langhoudende lakjes brengen met één strook dekkend aan. Voor een intensere kleur breng je naar wens twee lagen aan. Ook heel fijn: de nagellak droogt snel en bevat voedende ingrediënten zoals amino-peptide, panthenol, vitamine A, C en E en phycocorail. Het laatste is een zeewier extract dat de structuur van de nagels helpt verbeteren. Mooi kleurtje én verzorgende nagels.

Beste shopdeal

Lees ook