Favorieten van het Australische hoofdkantoor.

08:47 - 05:16
luistertijd 08:47 - leestijd 05:16

Homepage Alpha-H Staff Picks

Alpha-H Staff Picks. Met 15% korting!

Helaas, de zomervakantie is weer voorbij. Het ‘gewone’ leven is weer begonnen en we zijn allemaal weer aan het werk. Aangezien het in Australië nu hartje winter is, hebben ze op het Australische hoofdkantoor van Alpha-H de afgelopen weken echter gewoon doorgewerkt. Een mooie gelegenheid om hen eens te vragen naar hun favoriete producten, de staff picks! En nog mooier: profiteer meteen van 15% korting op de in dit artikel genoemde producten.

Alpha-H Staff Picks MichelleMichelle Doherty, Owner & Founder: LIQUID GOLD

By far mijn meest onmisbare product, met mijn meest favoriete ingrediënt: glycolzuur. We formuleren Liquid Gold zodanig dat de pH van het product laag blijft, want alleen dan is glycolzuur echt effectief. Helaas laat de consument zich meestal uitsluitend leiden door het percentage glycolzuur dat een product bevat, vanuit de gedachte: hoe meer, hoe beter.

Glycolzuur met de juiste pH waarde

Maar een hoge dosis glycolzuur alleen is geen garantie voor de effectiviteit, daarom vermelden we duidelijk de pH waarde van al onze glycolzuurhoudende producten. Want: hoe lager de pH, hoe dieper het in de huid komt. Liquid Gold gaat met 5% glycolzuur en een pH van 2.5 dus echt skin deep en zet de huid écht aan het werk. Op meerdere fronten tegelijk, want glycolzuur exfolieert, reguleert de talgproductie, verbetert de hydratatie en huiddikte en pakt (pigment)vlekjes, rimpeltjes en oneffenheden aan.

Glycolzuur die ook geschikt is voor de gevoelige huid

Het is dus een enorm breed inzetbaar product, zelfs voor een gevoelige huid. Tegelijkertijd is het ook nog eens simpel, snel en makkelijk in gebruik, want het liefst gebruik je het ’s avonds op een schone huid zonder op te volgen met een serum of crème. Alleen Liquid Gold dus en klaar. Ideaal!”

Alpha-H Staff Picks Dean

Dean Doherty, General Manager: TRIPLE ACTION CLEANSER

“Tsja, ik ben een man dus ik houd van snel en simpel. Triple Action Cleanser is mijn favoriet. Lekker fris, makkelijk te gebruiken onder de douche en de gel is zacht genoeg om me meteen mee te scheren. Sla ik meteen twee vliegen in één klap.

Geen rode bultjes meer na scheren

Vroeger gebruikte ik nooit wat, behalve een beetje after shave balsem, en dan liep ik regelmatig met rode bultjes of ingegroeide haartjes. Sinds ik Triple Action Cleanser gebruik, heb ik daar eigenlijk geen last meer van en ik merk ook dat mijn huid minder snel glimt gedurende de dag. Daar had ik vooral last van op mijn voorhoofd en neus.

In de reispocket

We reizen veel, dus verder zitten de Absolute Eye Complex en Balancing Moisturizer & Gentle Exfoliant nog in mijn toilettas. Zou ik maar 1 product mee mogen nemen, ga ik toch voor de Triple Action Cleanser. Want dan opteer ik voor goed geschoren en een schoon velletje!”

Alpha-H Staff Picks CharlotteCharlotte, Graphic Designer & Web Coördinator: VITAMIN C SERUM

“Ik zit veel achter mijn beeldscherm om allerlei product- en sfeerbeelden te ontwerpen. Super leuk om te doen en kan mezelf er soms helemaal in verliezen, maar ik kom voor mijn werk dus niet zoveel in de gezonde buitenlucht als anderen.

Mengen met dagcreme

Daarnaast moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik niet zo’n fruiteter ben, dus ik compenseer mijn gevoelsmatige vitaminetekort door dagelijks een paar druppels Vitamin C Serum met mijn dagcrème te mengen. Het pakt meteen een paar oude acné littekentjes uit mijn puberteit aan; die zijn nu nog zichtbaar als kleine pigmentvlekjes.

Minder irriterend vitamine c derivaat

Het toegevoegde zoethout extract helpt hier overigens ook bij. Sinds enige tijd gebruiken we ethyl ascorbic acid in de formule van dit serum; een nieuwe, stabielere en minder irriterende vorm van vitamine C. Je huid zet zo’n 90% hiervan om in L-ascorbinezuur, wat betekent dat het in lage doses effectiever is dan serums met hogere percentages van een instabielere vorm van vitamine C. Er zit overigens ook nog hyaluronzuur en druivenpit extract in. Het geeft me al met al een mooie egale huid.”

Alpha-H Staff Picks PaulinaPaulina, Quality Assurance Manager: ESSENTIAL HYDRATION CREAM

“Aangezien de kwaliteit van de producten mijn verantwoordelijkheid is, weet ik als geen ander wat er in de producten zit, waar onze grondstoffen vandaan komen en van wat voor een hoogwaardige kwaliteit deze grondstoffen zijn.

Perfect voor de gevoelige eczeemhuid

Essential Hydration Cream is mijn favoriet, omdat het een indrukwekkende lijst van niet alleen sterk hydraterende, maar ook kalmerende actieve ingrediënten bevat waaronder vitamine E, teunisbloemolie, arnica, zeewier-, jeneverbes- en moutextract. Het is daarmee de perfecte moisturizer voor mijn gevoelige en licht eczematische huid. Ik gebruik ‘m al een tijdje en mijn huid oogt inmiddels echt zodanig rustiger dat het ook mijn omgeving opvalt.

Niet meer rood en vlekkerig

Laatst zei iemand dat ik zo bleek zag. Ik beschouw dat als een enorm compliment, want ik mijn huid oogde altijd rood en vlekkerig, veel mensen kennen mij niet anders dan dat. ‘Bleek’ staat voor mij synoniem aan rustig en egaal ogend, haha! Nu het hier winter is, mix ik ‘m overigens met een paar druppels Age Delay Facial Oil. In combinatie met Essential Hydration Cream echt een eerste-hulp-bij-allerhande-huidproblemen combi.”

Alpha-H Staff Picks LeeAnneLeeAnne, Customer Care Coördinator: BALANCING CLEANSER

Na zes jaar bij Alpha-H is LeeAnne een expert op het gebied van product- en ingrediënten kennis. Met haar achtergrond als huidtherapeut weet ze exact wat werkstoffen wel en niet doen. LeeAnn: “Balancing Cleanser is een echt ‘one-size-fits-all’ product.

Heerlijk voor ons allemaal

Of de huid nou normaal, droog, gecombineerd of gevoelig is, met deze zit je altijd goed. Hij is super zacht en romig, houdt een beetje het midden tussen een milk en een crème en doet letterlijk wat ‘ie belooft: reinigen en de huid weer in balans brengen. Ik krijg vaak vragen van mensen wiens huid erg onrustig of geïrriteerd is door verkeerd productgebruik en zet ze allemaal op een ‘dieet’ van Balancing Cleanser en Balancing Moisturizer.

Kalmerend en zeer goed reinigend

Wat de oorzaak van de irritatie ook is, ga even back to basics met deze twee en je huid is snel weer rustig. We gebruiken ‘m in de salon behandelingen zelfs na de professionele peelings om de huid na te reinigen én te kalmeren. Ook prettig: (oog)make-up gaat er zo goed mee af, dat onze witte kompresdoeken ook wit blijven.”

Alpha-H Staff Picks ChristinaCristina, Operations & HR Manager: PROTECTION PLUS DAILY SPF50+

“Ik was nooit zo’n trouwe SPF klant, omdat ik simpelweg geen crème kon vinden die ik echt prettig aan vond voelen. Niet slim, want we zitten hier in het land met de hoogste zonkracht ter wereld. Toen ik de Protection Plus Daily SPF50+ hier voor het eerst in mijn handen gedrukt kreeg en gebruikte, had ik niet eens in de gaten dat ik een crème met factor 50 op had.

Superdagcreme+

Ideaal, het voelt letterlijk en figuurlijk als een gewone dagcrème en dat is het ook, maar dan wel meteen met een hoge beschermingsfactor erin. En de crème heeft bovendien een licht tintje, dat perfect naar de huid toe kleurt, dus het fungeert meteen als make-up primer. Ideaal, want ik houd sowieso niet van allerlei laagjes op mijn gezicht. Met Protection Plus Daily SPF50+ is dat ook niet nodig. Het trekt snel en touch-dry in, mijn huid is gehydrateerd, gevoed en beschermd. Ik voelt niet dat ik factor 50 op heb en door de matte finish is het meteen een ideale basis voor make-up.”

Leestip! Lees ook Gerti’s mooie review over de Alpha-H producten.

Korting van Alpha-H! Tot en met 13 september 2015.

Profiteer nu snel van 15% korting op alle in dit artikel genoemde producten! Deze korting is geldig tot en met zondag 13 september in de webshop van Alpha-H. De kortingen zijn al verwerkt in de in de shop vermelde prijzen.

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Alpha-H

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook