What's your problem, darling?

03:30 - 02:06
luistertijd 03:30 - leestijd 02:06

Ben nog maar net goed thuis en het hoofd nog vol van alle nieuwe geuren die ik rook op een perspresentatie van Skins en vol van mijn gekke ontmoeting met ‘neus’ Alessandro Gualtieri van Nasomatto (yes! – waarover later meer) of mijn man begint al ‘Heb je al gehoord van de Botox-oorlog? Alle media hebben het erover. Er schijnt in Sophies programma een actrice, Caroline de Bruijn van GTST, te zitten die verklapt het goedje te gebruiken en wil nu die uitzending vanavond op tv verbieden omdat het niet naarbuiten mag komen. Er wordt gespeculeerd dat ze vanwege een cosmeticacontract (mogelijk L’Oreal Garnier?) niets aan haar uiterlijk mag veranderen, anders kan ze een boete krijgen….

Sophie Hilbrand In de kreukels veroorzaakt Botox-rel?

Kijktip: bekijk hier de uitzending bij Telegraaf tv

Tjonge jonge, wat een gedoe zeg, denk ik dan. Ik vraag me af of er een goed georchestreeerde mediahype aan de gang is om dit programma fijne hoge kijkcijfers te garanderen, danwel het een ludieke zet is van een industrietak om media-aandacht te krijgen. Nahh….ik kan momenteel geen krant openslaan of het gaat over Botox, zelfs De Volkskrant (!!) vanochtend: Sophie en Halina.

Mag ik ook wat zeggen?

En gisteravond bij Pauw: zijn vrouwen bang voor het ouder worden. Gut, ik lag al in bed. Maar eigenlijk had ik daar natuurlijk moeten zitten als aanhanger van Pro-aging om die meiskes een hart onder de riem te steken, hihi. Want ben tien jaar ouder and been there, done that, en notabene beautyjournalist! Zonder injectables…..how she dares….haha.

Wat gillen ze hard

What’s going on? Mis ik iets. Ben ik weer eens als exponent van de Lost Generation (nou vooruit, we heten Generatie X) gewoon loeihard en geheel solo door die eerste verouderingsmomenten heen gerend? Ben ik dan doof en blind voor al die schoonheisdidealen van de moderne Sirenen. Ze gillen inderdaad keihard. Waarom maakt de media er weer een circus van. Waarom moeten alle taboes beslecht worden. We vragen toch ook niet hoeveel iemand verdient, want kan jou het schelen of iemand een prikje heeft gehad?

Leestip: mijn column over de rimpels van Sophie

Botox versus he, ho, bi etcetera….

Ik snap het wel, ik kan ook legio argumenten opsommen waarom ik het wil weten. Net zoals ik graag wil weten of iemand ho, he, bi, tra dadada is. Wat een verademing trouwens om dit weekend in de NRC te lezen dat waarschijnlijk de gehele mensheid gewoon BI is. Lifestyle bepaalt je routing….

Afwijkend is cool onder Millenials?

Zo ook blijkbaar bij BNN. Het dictaat van tv is keihard, maar hoe lang kijken we nog? De Millenials hebben nu al hun sterren op YouTube, met al hun afwijkingen en onhebbelijkheden, waarmee juist volop gekoketteerd wordt. Zo benieuwd of mijn dochter zich over dertig jaar hier ook nog druk over maakt. Ik bedoel, de strijd wordt nu wel erg fel. Die meiden van bijna veertig lijken elkaar nu wel de tent uit te vechten…Kan er geen andere format verzonnen worden met het belastinggeld dat deze publieke omroep ontvangt, dan ons te verblijden met de persoonlijke queeste van Sophie?

Tijd dat ik op zoek ga naar reflectie:-)

Lees ook