De prachtigste glow voor je body en je gezicht

06:33 - 03:56
luistertijd 06:33 - leestijd 03:56

Get your sunkissed skin!

De zomer komt eraan! Dat vraagt om een gezond bruin tintje op je huid. Al een kleurtje gekregen of heb jij nog last van witte benen? Beautyjournaal weet hoe je jouw sunkissed teint benadrukt én creëert.

Zonder zorg in de zon met M.A.C en Guerlain

Het gevoel van de zon op je huid is hemels, maar het UV-licht kan je huid wel uitdrogen. Daarom is het zo fijn dat beautymerken dit seizoen weer komen met producten met extra verzorgende eigenschappen voor een ultiem verwengevoel.

Nóg een belangrijk kenmerk van de nieuwe zomercollecties is dat het product waterproof is. Onder andere M.A.C en Guerlain kwamen beiden met een foundation die niet van je gezicht zal ‘smelten’ als het kwik stijgt.

De Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation van M.A.C is per-fect voor hete vochtige zomerdagen. Vanwege de voedende bestanddelen en waterproof eigenschappen blijft je huid de hele dag flawless en verzorgd. Tip: Bij een bruin lijf hoort natuurlijk een bruin gezicht. Dus ga ook een tintje hoger met je foundation als je een kleurtje krijgt. Op de foto rechts draag ik NW20. Hier heb ik nog geen (nep) tan, maar je ziet wel hoe mooi de finish van het product is.

BESTE SHOPDEAL! Shop M.A.C Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation hier online. 

Bekijk hier ook nog de film met senior make-up artist Elke Willemen die laat zien hoe je kunt shapen met deze foundations:

 

Guerlain Sun Moisturizer Tan Booster

Maar een nieuw product van Guerlain waar we eigenlijk nóg enthousiaster over zijn dan de nieuwe waterproof foundation, is de limited edition Sun Moisturiser Tan Booster. Een intelligent zonneproduct die dankzij de UVA- en UVB-filter beschermt tegen zonnebrand en huidveroudering door zonlicht. Het NATUR’DETOX Complex en de karité-polyfenolen behoeden de huid tegen nare deeltjes in je omgeving zoals nicotine, chloor en uitlaatgassen.

Melanocyten stimulator

De Tan Booster activeert, onderhoudt en verlengt je bruine teint. Dat heeft de formule te danken aan stoffen uit de johannesbroodboom. Deze stimuleert de melanocyten en boost de melanineproductie van de huid. Als kers op de taart is de Tan Booster speciaal uitgevoerd in 100ml formaat, zodat het in het vliegtuig mee te nemen is. De drie unieke eigenschappen zorgen ervoor dat de Tan Booster een onmisbaar product is voor de liefhebbers van de zon dit seizoen. Het beschermt zowel het lichaam als gezicht en mag buiten hete temperaturen ook gebruikt worden als vervanging van een verzorgende dagcrème.

BESTE SHOPDEAL! Shop Guerlain Sun Moisturiser Tan Booster hier online!

After Sun verwennerij van Clarins

Je huid kan ook wel wat verzorging gebruiken ná een dagje zonnebaden. Daarvoor heeft Clarins de nieuwe after sun Huile Irisée Après Soleil uitgebracht dit seizoen.

Een aftersunolie om de zongebruinde huid nog mooier te laten uitkomen en uitdroging tegen te gaan dankzij ingrediënten hazelnootolie en Vitamine E. Bovendien wordt het verwengevoel versterkt door de heerlijke geur van mandarijn, grapefruit, ylang ylang en tonkaboon. Ook bevat het fijne gouden pareltjes met een glans waardoor je gebruinde huid mooier wordt. Het product is ook te gebruiken op je hals, decolleté, armen en benen.

BESTE SHOPDEAL! Shop Clarins Huile Irisée Après Soleil hier online.

BB-benen à la L’Oréal Paris

L’Oréal Paris komt met een BB-cream niet voor je gezicht, maar voor je benen! De BB Summer Legs verschilt van zelfbruiners omdat dit product afwasbaar is, máár – heel belangrijk – het is ook hitte-proof dus het smelt niet en geeft niet af.

Dus: instant bruine benen krijg je met deze BB-cream speciaal voor je legs. Snel aan te brengen, voedend, geen vlekken en waterproof. Ook egaliseert het de huid, handig als je last hebt van pigmentvlekken en rode plekjes. Wat wil je nog meer?

BESTE SHOPDEAL! Shop L’Oréal Paris BB Summer Legs hier online. 

Frisse cocktail voor je huid met The Body Shop

Naast het warme weer, zijn de heerlijke geuren een van de fijne dingen aan de zomer. Bloemen, de geur van de zee en lekkere cocktails… Ook je lijf mag lekker fris ruiken, volgens The Body Shop. Het cosmeticamerk lanceert een zomerse lijn geïnspireerd op de Mojito cocktail.

Besprenkel je lichaam met de nieuwe Body Splash om gedurende de dag heerlijk zomers te ruiken. En exfolieer je lichaam voor en na het zonnen met de Body Scrub voor een egalere teint. Let op: smeer je na scrubben wel goed in met zonnebrand, de huid is na exfoliatie namelijk 50% gevoeliger voor zonlicht. Waan je helemaal in het zomergevoel met de geurcocktail van munt en limoen. Alsof je een frisse duik neemt in een mojito!

BESTE SHOPDEAL! bij The Body Shop winkels en online.

 

Shop meer producten!

Fake Bake The face anti-aging

Een speciaal tanningproduct voor je gezicht, voor de ouder wordende huid. Deze hoge kwaliteit zelfbruiner vermindert dankzij Matrixyl-3000 de lijntjes in het gezicht en hydrateert en verzacht met behulp van plantenextracten.

Shop Fake Bake The face anti-aging hier online.

Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion

Laat je huid nog meer stralen met deze fijne shimmer lotion. De luchtige crème belooft een onweerstaanbare gouden glow met een verjongend en hydraterend effect. Het kan gecombineerd worden met een zelfbruiner voor optimaal sunkissed resultaat. Het bevat diamantpoeder, verjongend pyrus malys, verzachtende vlierbloesem en braambessen extracten en beschermende groene en witte thee-extracten.

Shop Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion hier online.

How to: bruin uit een potje

Een zelfbruiner is dé oplossing voor mensen met een laag huidtype dat niet snel bruint in de zon. Zelfbruiner helpt je daarbij een handje, maar het aanbrengen kan wel een moeilijke opgave zijn. Tenminste… als je niet weet hoe je het moet aanpakken. Bekijk in deze video van make-up artist en tanfan Hollie Wakeham hoe je het op de juiste manier aanbrengt.

https://www.youtube.com/watch?v=N12fnDFEpKQ

Lees ook