Nieuwe bronzers van Guerlain, M.A.C en Dior!

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Het lentezonnetje schijnt volop en onze teint wordt steeds bruiner. Om je lentehuid een extra zonnige glow te geven en je pas gebruinde teint nog eens extra te accentueren, ga je aan de slag met bovenstaande bronzing powders en foundations. Kies voor een subtiele glow of, als je durft, voor duidelijke bruine wangen in plaats van een roze blush. Wij krijgen hier al volop de zomer van in de bol.

Leuk om te weten: bronze is back! Vooral Donna Karan pakte flink uit op haar lenteshows met gebronsde modellen. Het oogt zo heerlijk uitbunding glam, vind je niet?

Shop the look!

1. Guerlain Terracotta Joli Teint foundation waar je huid een mooie gloed van krijgt. De foundation bevat Chlorella extract (welke vol zit met  vitamines en mineralen), vitamine C en een SPF20. Ideaal om alvast een gebruinde teint te krijgen zonder dat je meteen té bruin wordt. Te koop in zes verschillende bruintinten. Shop Joli Teint hier online.
2. Diorskin Nude Shimmer poeder voor het gezicht, schouders en de decolleté. Dit poeder is ook verkrijgbaar in een rozige tint, Rose 001. Shop hier de mooiste Dior bronzers, ook in matte versies! (met korting).
3. M.A.C. Bronzing Powder in de tint Matte Bronze. Voor een subtiele glow of om contouren aan te brengen. Te koop in drie andere kleuren als Golden, Bronze en Refined Golden. Shop MAC Bronzing Powders hier online.

Tip:

Kies voor een bronzed effect maximaal twee tinten donkerder dan je eigen huidskleur. Accentueer vervolgens alleen de delen van je gezicht die normaal ook veel zon krijgen, zoals je jukbeenderen, neus, voorhoofd en kin. Vergeet meteen je decolleté niet! Echt donkere tinten gebruik je alleen om je gezicht te shapen. Hier vind je een lesje shapen.

Lees ook