Beautyvideo's Fijn haar Haar Monique schrijft Stylen Stylingtools Wassen

Monique met Ben Cooke in Marrakech + WIN Herbal Essences!

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Schoongewassen met siliconenvrije haarproducten en lekker gestyled. Bekijk de leuke film met Ben Cooke!

Ach, wat was het leuk in Marrakech, voor de jaarlijkse conventie van de merken van Procter & Gamble, zoals Olaz, Max Factor, Aussie en Herbal Essences.

Ik had er super boeiende interviews met wetenschappers over de impact van luchtvervuiling op je huidconditie (lees hier), een ontmoeting met ’s werelds meest vermaarde make-upartist Pat McGrath (lees hier), en hele fijne ontmoeting met de facialist van de sterren, Anastasia Achilleos (waarover binnenkort meer), en een fantastisch moment met de Britse topkapper, en ambassadeur van Herbal Essences: Ben Cooke.

Kijk maar wat een leuke film wij maakten. En hoe heerlijk was het om na een avond van stappen en de nodige drank, je haar even lekker te kunnen laten doen door zo’n lieverd!

ps: de lijn die we bespreken van Herbal Essences heet Clearly Naked bevat geen siliconen. Echt heel erg lekker voor je haar. Het voelt schoon en fris aan, en soepel, zonder siliconen (shop hier online).

WIN!! En om in Marokkaanse sferen te blijven gaan wij je verrassen met een gloednieuwe haarlijn van Herbal Essences met Argan olie: de Herbal Essences Moroccan My Shine shampoo en conditioner.

herbal essences win

Wil jij dit heerlijke setje winnen, ga dan hier naar het actie formulier, en lees er meer over.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

6 reacties

  • Herkenbaar Yvonne, Ik heb dat trouwens ook met droogshampoo. Mijn haar voelt plakkeriger en ik wil het direct wassen.

  • Ik gebruik af en toe saltsea spray, die doe ik op mn vingers en wrijf het in bij de aanzet bovenop. Werkt ook om het voller te maken. Enige nadeel is dat t stugger aanvoelt dat je eigenlijk de dag er na weer je haar wilt wassen. Ik was het om de dag normaal.

  • Dank je. Hij gaf ook nog een handige tip over het gebruik van een droogshampoo spray om je haar net even wat stugger en voller te maken, als het net gewassen is.

  • Bedankt voor deze tip, ik heb dus ook van dat fijne haar! Ik ga straks gelijk even kopen 😉

Reageren