Schoongewassen met siliconenvrije haarproducten en lekker gestyled. Bekijk de leuke film met Ben Cooke!

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Ach, wat was het leuk in Marrakech, voor de jaarlijkse conventie van de merken van Procter & Gamble, zoals Olaz, Max Factor, Aussie en Herbal Essences.

Ik had er super boeiende interviews met wetenschappers over de impact van luchtvervuiling op je huidconditie (lees hier), een ontmoeting met ’s werelds meest vermaarde make-upartist Pat McGrath (lees hier), en hele fijne ontmoeting met de facialist van de sterren, Anastasia Achilleos (waarover binnenkort meer), en een fantastisch moment met de Britse topkapper, en ambassadeur van Herbal Essences: Ben Cooke.

Kijk maar wat een leuke film wij maakten. En hoe heerlijk was het om na een avond van stappen en de nodige drank, je haar even lekker te kunnen laten doen door zo’n lieverd!

ps: de lijn die we bespreken van Herbal Essences heet Clearly Naked bevat geen siliconen. Echt heel erg lekker voor je haar. Het voelt schoon en fris aan, en soepel, zonder siliconen (shop hier online).

WIN!! En om in Marokkaanse sferen te blijven gaan wij je verrassen met een gloednieuwe haarlijn van Herbal Essences met Argan olie: de Herbal Essences Moroccan My Shine shampoo en conditioner.

Wil jij dit heerlijke setje winnen, ga dan hier naar het actie formulier, en lees er meer over.

Lees ook