Peptiden, vitaminen, vochtbinders en zuren: jouw complete verzorging anno 2015!

04:18 - 02:35
luistertijd 04:18 - leestijd 02:35

Alpha-H Liquid Laser
Alpha-H Logo-RGB-Hi-res kopie

ALPHA-H heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in aanpak van de veranderingen die de huid ondergaat als gevolg van de menopauze. Het resultaat is een geheel nieuwe productlijn, Liquid Laser™, die de brug slaat tussen cosmeceutical huidverzorging en cosmetische ingrepen met o.a. Juveleven™, een revolutionair nieuw hexapeptide dat momenteel door nog maar twee andere merken wordt gebruikt in hun formuleringen.

 

Liquid Laser Promo

Tijdens de overgang verandert de huid in rap tempo

Zo verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. Ook liggen pigmentvlekjes op de loer doordat de melanine-regulerende werking van oestrogeen wegvalt. Liquid Laser™ richt zich specifiek op al deze processen en veranderingen met een serie van (vooralsnog) drie zeer werkzame producten.

Juveleven™ geïnspireerd op de ‘onsterfelijke kwal’

Turritopsis nutriculaCentraal staat Juveleven™, een revolutionair nieuw hexapeptide waarvan de werking is gebaseerd op het unieke regeneratievermogen van de Turritopsis Nutricula, oftewel ‘onsterfelijke kwal’.

Deze kwalsoort bevat stamcellen met het vermogen zichzelf oneindig te regenereren. Dit gegeven werd in de jaren ’90 van de vorige eeuw door wetenschappers ontdekt en wordt sindsdien uitgebreid bestudeerd met als doel hetzelfde principe toe te passen bij het bestrijden van menselijke ouderdomskwalen en ziekten.

Juveleven™ imiteert deze celtransdifferentiatie door de vier belangrijkste huideigen proteïnen te regenereren en helpt zo celschade op DNA niveau herstellen en voorkomen.

Een unieke, innovatie manier van formuleren

Andere actieve werkstoffen zijn o.a. Hydranov-P, een extract van rode alg met een tot 3 keer sterkere vochtbindende werking als hyaluronzuur, het 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare Sucragel, dat de (wetenschappelijk bewezen) eigenschap heeft het hydratatieniveau tot 8 uur na aanbrengen aanzienlijk te laten stijgen en – last but not least -glycolzuur, ferulisch zuur, hoge doses vitamine C en E, niacinamide en hibiscus, waltheria indica en moerbei, vanwege hun sterke pigmentreducerende werking.

Al met al een slimme mix van effectieve, elkaar versterkende ingrediënten; en tezamen met de lage pH-waarde van de producten (hetgeen kenmerkend en onderscheidend is voor ALPHA-H), een unieke, innovatieve manier van formuleren.

Lage pH voor betere huidopname

De lage pH garandeert namelijk dat de werkstoffen daadwerkelijk door de huid heendringen en dus ook echt de dieper gelegen huidlagen bereiken. Glycolzuur is daarbij extra ondersteunend omdat het, los van een zeer belangrijke anti-age werkstof, ook een uitstekende transportstof is: door de kleine moleculaire structuur dringt het tot in de basaal cellaag (groeilaag) door en trekt het de andere actieve ingrediënten dieper mee de huid in. Daar aangekomen wordt een prikkeling aan de huidcellen afgegeven die gelijk is aan de prikkeling die ontstaat bij een wondje: de huid reageert met de vorming van nieuwe huidcellen en collageen om de wond te sluiten.

Liquid Laser Productlijn

Een soort laserbehandeling, maar dan zonder ’trauma’

Zo wordt de huid letterlijk gedwongen aan het werk te gaan doordat activiteit in de diepere huidlagen geforceerd wordt. In tegenstelling tot ‘fractional laser’ doet Liquid Laser dat zonder daadwerkelijk een ‘trauma’ aan de huid te veroorzaken. Kortom zonder roodheid, pijn, hersteltijd of noodzakelijke onderbreking van sociale activiteiten.

 

 

De Liquid Laser lijn vormt zo een non-invasief alternatief voor (uitstel van) cosmetische chirurgie, laserbehandelingen en heftige peelings, zonder de bijbehorende risico’s, kosten en bijwerkingen van dien. De producten zijn overigens ook zeer geschikt ter ondersteuning en behoud van resultaten na cosmetische ingrepen.

De Liquid Laser lijn van ALPHA-H omvat drie producten:

De producten zijn verkrijgbaar via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl

Alpha-H

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook