Drie zomerse parfums voor hippie chique it-girls.

02:41 - 01:36
luistertijd 02:41 - leestijd 01:36

Franjes, hotpants, vlechten in het haar, bloemenhaarbanden, gereflecteerde zonnebrillen, sieraden op het gezicht… Meet the Coachella it-girls! De hipste meiden van het hipste muziekfestival ter wereld.

Op dit festival komen – naast ‘normale’ burgers – de meest modieuze actrices, modellen, bloggers et cetera af gewapend met ten minste drie XL-Louis Vuitton koffers vol kleding, want: op Coachella is het zien en – vooral – gezien worden.

Om bij de it-girl status in de buurt te komen, kun je je ten eerste uitleven met de volgende drie geuren, geselecteerd door Beautyjournaal als échte it-girl parfums. De geuren brengen je het echte zomerse chique gevoel in combinatie met de flair van jeugdige elegantie.

Chanel – Chance Eau Vive Eau de parfum

Het nieuwste van Chanel Chance is een zomers parfum voor dromende levensgenieters, gecreëerd door parfumeer Olivier Polge. Een liefelijke zachte geur die niet verveelt, maar juist energie geeft. In de top tref je frisse bloedsinaasappel- en grapefruitessence, het hart is opgebouwd uit veel jasmijn en in de basisnoten zijn het aardse veviter (grassoort) terug te vinden en het romige witte musk.

Best shopdeal! Shop Eau Vive hier online.

Michael Kors – Sexy Amber Eau de parfum

De naam maakt het waar: dit parfum is in één woord als “sexy” te beschrijven. Deze kruidige geur is perfect voor de zwoele sensuele dame die een zelfverzekerde indruk wil achterlaten. De basis is zoetig, poederachtige amber, aangevuld met mooie witte bloemen en in de basis romig sandelhout. Zalig voor de liefhebbers van amber parfums.

Best shopdeal! Shop Sexy Amber hier online.

Boucheron – QUATRE

Boucheron is een chic Frans juwelenhuis met een net zo’n chique, wat oudere clientèle. Het huis wil graag verjongen, en heeft de rijke It-girl als focus genomen met Quatre, het nieuwste parfum, dat vernoemd is naar de schitterende ringenserie (oh, die willen wij ook!). Het bloemige parfum wordt terecht omgeschreven als modern, lichtvoetig, maar absoluut elegant. De topnoten bestaan uit bittere sinaasappel, Braziliaanse groene mandarijn, rode bessen en  wilde aardbeien. In het hart tref je sambajasmijn absolu en rozenabsolu. In de basis zijn mooie houtsoorten verwerkt, waaronder cederhout, maar ook warm kasjmier (de beleving ervan voor een subtiel huid-geur-gevoel, en romige musk. Quatre is een vederlichte geur, heerlijk voor vrouwen die niet zwaar geparfumeerd door het leven willen gaan, maar wel iets moois willen dragen.

Best shopdeal! Shop Quatre pour femme hier online.

 

Lees ook