Klaar voor de lente in een handomdraai

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

Ben jij er nog helemaal niet aan toe gekomen om je huid aan de eerste lente zonnestralen te laten wennen en je teint wat op te laten frissen buiten? In deze fantastische tutorial laat Lisa Eldridge je zien hoe je in enkele stappen je bleke huidje omtovert in een youthful, glowy and beautifying look. ….hoeft niet het te zien dat je te druk bent om even lekker buiten te gaan zitten;-)

Wil je deze look zelf namaken? Dat kan. We zetten de fijnste producten uit deze tutorial voor je op een rij.

Giorgio Armani Light Master Primer

Deze lichtgewicht primer breng je aan onder je foundation voor een gezonde glow. Richt je vooral op die delen van het gezicht die je naar voren wilt halen, dus wangen, neus, voorhoofd en bovenlip. Naast dat deze primer je gezicht laat stralen, zorgt hij er ook voor dat je make-up langer blijft zitten. Dat is mooi meegenomen!

Je shopt de primer hier.

Shiseido Maquillage Dramatic Mood Veil in PK200

Na het aanbrengen van primer, foundation en concealer, maak je je teint af met dit poeder dat je op je wangen, voorhoofd en oogleden aanbrengt. De lichtste kleur van het palet breng je aan in de ooghoeken, voor een open oogopslag. Zoals Lisa in de tutorial al aangeeft, is dit product van Shiseido helaas alleen verkrijgbaar in Japan (of voor de internetshoppers onder ons ook via Amazon of eBay).

Maar we hebben een heel mooie alternatief voor je van Shiseido: de Face Color Enhancing trio blush, in diverse schakeringen voor verschillende huidtinten.  Je shopt deze blush hier.

Lancôme Contour Pro in Rose Rose

Dit lippotlood glijdt perfect over je lippen en tekent de contour nauwkeurig en egaal. De waterproof formule zorgt voor een langdurig mat resultaat, waarmee je lipstick of lipgloss lang(er) blijft zitten en niet uitloopt. Lisa gebruikt in de tutorial de kleur Rose Rose; deze kleur maakt de lippen voller, zelfs bij een natural lip in zachte voorjaarskleuren.

Je shopt dit lippotlood hier.

 

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Shine in Passionate

Deze schitterende lentekleur met ultraglanzende afwerking is moeiteloos aan te brengen en blijft urenlang zitten. Voor de lentelook van Lisa breng je de lipstick alleen in het midden van je lippen aan. Op deze manier creëer je diepte. Maak je liplook af met een zachtroze lipgloss, zoals bijvoorbeeld het onderstaande fijne product.

Je shopt deze lipstick hier.

 

Clinique Chubby Stick Baby Tint in Budding Blossom

Dit product van Clinique is een kruising tussen een lippenbalsem en een lipgloss. Verzorgende ingrediënten zoals shea- en mangoboter voeden je lippen, terwijl de kleur je lippen een fijne en subtiele glans geeft. Voor de lentelook van Lisa breng je de Chubby Stick aan op je lippen, over een mooie roze lipstick.

Je shopt de Chubby Stick hier.

Lees ook