Is dit product in staat de zwaartekracht te weerstaan?

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Naarmate we ouder worden lijkt het wel alsof de zwaartekracht steeds meer grip krijgt op ons lichaam. Buik, billen, borsten… maar ook oogleden gaan met de tijd ‘hangen’. Vooral dat laatste is voor veel vrouwen letterlijk een doorn in het oog, omdat ogen niet vallen te verhullen met kleding. Bovendien kijken we – bewust en onbewust – continu naar elkaars ogen. Tijdens een business meeting, bij het afrekenen aan de kassa in de supermarkt. De uitdrukking ‘in één oogopslag’ is ook niet uit de lucht komen vallen.

Nu kan je natuurlijk een afspraak maken bij een plastisch chirurg voor een ooglift, maar dat is voor velen van ons toch echt wel een (te) forse stap. Naast dat het kostbaar is, wordt het door veel vrouwen ook als eng ervaren. Het zijn wel je ogen.

Geïnspireerd door een Japanse techniek

Tijdens een zoektocht naar nieuwe schoonheidstechnieken ontdekten de oprichters van Wonderstripes – Ranja en Florian – in Japan een oplossing om hangende oogleden snel en effectief een lift te geven, zonder dat hier een plastisch chirurg aan te pas komt. Japanse vrouwen passen deze techniek al jaren toe, aangezien grote en ronde ogen in Japan worden gezien als een schoonheidsideaal.

Geïnspireerd door deze Japanse techniek gingen Ranja en Florian aan de slag en ontwikkelden een product waarmee in een paar eenvoudige stappen het effect van een ooglift kan worden nagebootst. Het resultaat: Wonderstripes.

Hoe werkt het?

Na het schoonmaken van de oogleden met een tonic, breng je de Wonderstripes – een soort plakstrips – aan in de bovenste oogplooi. Wanneer je je ogen weer opendoet, is het resultaat direct zichtbaar. Een frisse, gelifte oogopslag! Bekijk ook het filmpje:

Verkrijgbaar in drie maten

De Wonderstripes zijn verkrijgbaar in Small, Medium en Large. In iedere verpakking zitten 60 tot 64 strips, voldoende voor een gelifte oogopslag gedurende één maand. Je shopt de Wonderstripes hier.

Lees ook:

Lees ook