Lila blijft bijzonder: koel en mysterieus. Bekijk deze prachtige shopping.

02:43 - 01:37
luistertijd 02:43 - leestijd 01:37

De grote modehuizen verwerkten voor dit lente- en zomerseizoen massaal semitransparante stoffen in hun collecties. Het inspireerde make-up artists ook tot voile-achtige make-up looks met subtiele kleurwaasjes in lila en lavendeltinten. Deze poederige kleuren geven een fris en clean effect. Verdeel de oogschaduw in een smokey-effect over het hele ooglid of juist alleen onder het oog.

TIP

Pastelkleurige oogmake-up vraagt om een nude lip-do en mooi mat afgewerkte huid. Breng eerst wat foundation aan op de lippen. Zo worden ze al een stuk lichter en doet de naturelkleurige lipstick de rest.

Diorshow Fusion Mono Eyeshadow in Olympe No.871

Deze luxe oogschaduw van Dior creëert een multidimensionaal, licht reflecterende look in slechts een stap. De gel-mousse textuur versmelt direct met de huid, is makkelijk met de vingers aan te brengen en te blenden en geeft een licht metallic finish. Met de applicator krijg je net een wat intenser effect.

Best Deal! SHOP Diorshow Fusion Mono Eyeshadow hier online

Max Factor Liquid Eye Effect Pencil in Lilac Electric

Hij ziet er uit als een oogpotlood, maar geeft het resultaat van een eyeliner. De gladde punt van de pen brengt het lijntje makkelijker aan, maar geeft de intensiteit en de lange houdbaarheid van een vloeibare eyeliner. Met het sponsige kwastje aan de achterkant kunt je de liner nog wat blenden voor een meer smokey effect.

Best deal! SHOP Max Factor Liquid Eye Effect Pencil hier online

 

Make-up Studio Lipstick in Airy Lilac

Nude lipsticks kunnen soms wat grauw lijken. Met een lipstick met een subtiele lila-tint kun je dat voorkomen en het match ook nog eens heel chic met een dito oogmake-up. Deze zijdezachte lipstick heeft een luchtige finish, waardoor de kleur niet direct heel dekkend is. Wil je een krachtigere en opaque lila lip, bouw de lipstick dan op in meerdere lagen. Hij zal dan ook steeds matter eindigen.

Best deal! SHOP Make-up Studio lipstick hier online

Tip! Bekijk hier ook de video waarin Monique wordt opgemaakt met de lila tinten van Make-Up Studio.

CND Vinylux Weekly Polish in Thistle Thicket

Gaat lila oogmake-up je iets te ver? Ga dan eens voor een zacht paarse manicure; ook in nagellakland een trend. De CND Vinylux is in combinatie met de speciale top coat een van de weinige ‘normale’ nagellakken die echt lang chip-free en glanzend blijft zitten. De color coat heeft tevens een ingebouwde base coat, dus bespaart je ook nog eens tijd.

Best deal! SHOP CND Vinylux hier online

Lees ook