Beautyvideo's Geteste producten Lippen Make-up Ogen Teint

Unplugged video! Monique’s lentelook bij Make-Up Studio

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

mua Keshia laat zien hoe je shaped en met pasteltinten werkt

Lentelook bij Make-Up Studio in Amsterdam

Bij de Make Up Studio store aan de Heilige Weg in Amsterdam kun je terwijl je opgemaakt wordt ook video-opnamen ervan krijgen. Ik liet dit onlangs doen en deze unplugged video kwam eruit. Helaas is het licht niet top, erg gelig en te donker, waardoor de kleuren niet helemaal tot hun recht komen, maar je krijgt zeker een impressie van de shape technieken van mua Keshia en het gebruik van de nieuwste lentekleuren van Make Up Studio. Take a look & enjoy! En ondertussen hoop ik natuurlijk dat MS het licht voor opnamen in de winkel gaat aanpassen:-)

  •  Wat hebben we gebruikt? Ten eerste een geweldige shapepoederdoos, waarover we al eerder schreven: Yvonne maakte een uitstekende review, lees maar.
  • Als basis gebruikten we een make-up primer. In het winkellicht zag dat er nogal nattig uit, maar het glom vooral.
  • Het trio oogschaduw met de kleuren lila, zeegroen en een grijstint voor diepte: Fusion Illusion zowel nat als droog te gebruiken.
  • De Holographic sphere eyeshadow duo in mooie schelpachtige tinten om mee te highlighten.
  • De Airy Lilac lipstick, waarvoor ik te licht ben qua oog en huidkleur, maar donkere typen staat het prachtig! Wij deden er een roze tint overheen bij mij.
  • Lumiere Bizar Bronze blusher, om een extra glow te creeren en warmte.

make up studio lente 2015

Beste shopdeal

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

9 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.