Met o.a. de ideale crease kwast, een toverstift voor knoeiers en mousse voor extra volume

08:12 - 04:55
luistertijd 08:12 - leestijd 04:55

BeautyJournaal testpanel favorieten april 2015

Laura Mercier eye crease kwastGerti: Laura Mercier Eye Crease Kwast

Blijkbaar zit ik in een luxe fase want de laatste maanden zitten al mijn favorieten in het high end segment. Helaas ook deze maand weer. Mijn favoriet is de eye crease kwast van Laura Mercier. Deze kwast kost €34 en is de allerbeste kwast om je arcadeboog aan te zetten. Hij is compact en stevig, waardoor je er nauwkeurig mee kunt werken. Daarnaast zacht genoeg om te blenden.

Ik weet dat veel visagisten MAC 217 gebruiken, maar die is fluffy-er, de haren zijn langer. MAC 217 is ideaal om te blenden, maar voor de arcadeboog te groot. Met de eye crease kwast van Laura Mercier accentueer je de arcadeboog zonder het bewegend ooglid te raken. Hierdoor is hij ook ideaal om de buitenste ooghoek aan te zetten. Dit is mijn meest gebruikte oogschaduwkwast. Ik kan niet meer zonder! Je koopt deze kwast bij Skins.

Colgate Max WhiteTessa: Colgate Max White One

Ik heb al vele tandpasta’s geprobeerd, maar deze steekt er qua frisheid met kop en schouders bovenuit. De tandpasta geeft een langdurig fris gevoel en laat je tanden optisch witter lijken. Ik merkte na een paar dagen gebruik al duidelijk verschil. Wat andere tandpasta’s niet lukt, lukt bij deze wel. Geen dure tandenbleekbehandelingen nodig. De tandpasta bevat lichtreflecterende optische witmakers gecombineerd met een hoge concentratie polijstende reinigingsingrediënten, die veilig vlekken verwijderen.

De tandpasta heeft een handige flipdop, dus de smoes dat het dopje niet op de tandpasta kan worden gedaan is verleden tijd. Je shopt deze tandpasta hier.

Burberry Brit RhythmCindy: Burberry Brit Rhythm for Her

Ik hou van krachtige parfums, ze kunnen me niet zwaar genoeg zijn. Maar soms wil ik iets luchtigs en elegants. Iets waarbij ik niet bang hoef te zijn dat ik teveel op spray, of dat mijn geur niet past bij de gelegenheid. Zo’n geur die altijd kan, en toch heel fijn en uniek ruikt. Die heb ik gevonden in Burberry Brit Rhythm.

Deze geur draait om lavendel, maar ruikt zeker niet naar toiletverfrisser. Daar zorgen de oranjebloesem en roze peper voor. Het hout en de musk onderin maken de geur wat krachtiger en hierdoor blijft de geur heel lang hangen. Een paar spraytjes in de ochtend ruik ik ’s avonds nog. En dat voor een eau de toilette! Je shopt Rhythm for Her hier.

Loreal InfallibleTamara: L’oréal Infallible Lippenstift

Ik gebruik niet vaak een lippenstift, maar wanneer ik er voor kies deze wel te gebruiken, wil ik er ook eentje die ik niet elk uur opnieuw hoef aan te brengen. De L’oréal Infallible Lippenstift doet wat het belooft en blijft de hele dag zitten.

Het inmiddels bekende 2 stappenplan is eenvoudig in gebruik. Het borsteltje heeft een schuine kant welke perfect de contouren van je lippen volgt. Even laten drogen en afwerken met de verzorgende balm aan de andere zijde. Voor een natuurlijke look kies ik kleur 312 Incessant Russet en wanneer ik zin heb in een opvallende kleur heeft kleur 506 Red Infallible mijn voorkeur. Shop deze lippenstift hier.

kiehls ultra light daily uv defense spf 50Monique: Kiehl’s Dermatologist Solutions™ Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++

Een veel te lange naam voor een uitstekend basiszonverzorgingsproduct. Ik ben erg gecharmeerd van minerale filters waaraan een pigmentje is toegevoegd. Minerale filters zijn het meest mild voor de huid (reflecteren UV i.p.v. het te absorberen) en het kleurtje zorgt meteen voor een lichte glowing tint. Ik ben ook voorstander van een apart filter dat je over je dagverzorging legt, dus geen dagcrèmes met ingebouwd uv-filter. Dit product voldoet aan al mijn eisen. Het is lekker vloeibaar, smeert makkelijk uit, geschikt voor zelfs de meest gevoelige en ook acne-huid. Bevat naast uv-b ook een zeer hoog uv-a filter.

Ik vind dit product zo fijn dat ik het liefst een 100 ml verpakking heb. Dit flesje van 30 ml is way too small! Shop dit toppertje hier.

Biodermal CouperoseSabine: Biodermal Couperose Crème

Deze maand is het lastig kiezen! Ik heb er wel drie. Twee die ik nog even voor mijzelf wil houden, omdat het artikel nog niet geplaatst is. Maar houd Beautyjournaal goed in de gaten over Novexpert. Monique schreef al over dit prachtige merk. En ik kan je beloven dat een van mijn maandfavo’s van de komende tijd zeker van dit merk komt. Ik verklap voor nu nog even niets!

Maar als ik dan toch moet kiezen, is de Biodermal Couperose Crème mijn topper van deze maand. Ik testte dit product recent voor BeautyJournaal en voor het complete testverslag moet je het artikel lezen. Na een aantal weken zag ik al direct verschil. De rode plekken op mijn wang waren beduidend minder, mijn snel roodwordende neus werd getemd! De Couperose Creme van Biodermal blijft bij mij een vast onderdeel van de huidverzorging. Je shopt dit product hier.

Douglas Cleansing FoamYvonne: Douglas Essentials Soft Cleansing Foam

De Cleansing Foam van Douglas’ huismerk is zo fijn. Je brengt hem aan op je gezicht en hij schuimt heerlijk. Met draaiende bewegingen masseer je hem even over het gezicht. Hierna spoel je hem met water af. Je kunt hiervoor ook een washandje gebruiken. Wat ik persoonlijk zo fijn vind, is dat hij heerlijk ruikt, je hebt echt een schoon en fris gevoel na gebruik.

Na gebruik kun je een warme vochtige handdoek op je gezicht houden en dan je dag- of nachtcrème aanbrengen. Hij is er in de handige reisverpakking XS en voor thuisgebruik de XL. Zelfs met het kleine flesje doe je erg lang. De verpakking heeft een handig pompje, aan 2 tot 3 pompjes per keer heb je genoeg. De cleansing foam is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Inglot CorrectorKim: Inglot Nail Polish Corrector

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een maandfavoriet, maar aangezien het nieuwe nagellak- en vrolijke kleurtjes seizoen weer is aangebroken, wil ik toch een zeer handig product laten zien waar ik zelf heel veel baat bij heb. Ik ben niet heel erg van de nagellakjes, maar mijn voeten mogen er wat mij betreft zeker wel verzorgd uitzien. Met kleur.

Omdat ik extreem linkshandig ben, kan ik met mijn rechterhand dus niet heel veel, laat staan nagellak opbrengen. Maar daar is wat op gevonden, namelijk de nailpolish corrector! En wel die van Inglot. Schiet je uit met je bibberhand of breng je net iets teveel aan op of over je nagelriem; no problem… deze witte toverstift haalt alle oneffenheden en slordigheden weg. Echt een aanrader voor dames die wat minder handig zijn met nagellak, alles komt goed met deze stift. Je shopt deze ’toverstift’ hier.

Label M Extra Strong MousseCorine: Label M Extra Strong Mousse

Mijn hele leven ben ik al ‘gezegend’ met melkboerenhondenhaar: dun haar met een onbestemde kleur die het midden houdt tussen blond en bruin, zonder enig volume, slag of krul. Gelukkig is de kleur, met een beetje hulp van de kapper, inmiddels al jaren getransformeerd in lichtblond, maar het gebrek aan volume blijft een continu punt van aandacht.

Vandaar dat ik zo blij ben met goede stylingproducten, zoals mijn maandfavoriet van deze maand: Label M Extra Strong Mousse. Deze mousse breng je aan voor het föhnen en je zult zien dat je inspanningen met föhn en krulborstel meer effect hebben en ook langer blijven zitten. Wanneer ik geen tijd heb om te föhnen, gebruik ik de mousse op handdoek droog haar. Zelfs dan droogt mijn haar met meer volume op. Een aanrader! Shop ‘m hier.

Lees ook