Fluweelzachte lippen in frisse lentekleuren

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Niet iedereen is een even grote liefhebber van lippenstift, vooral omdat sommige producten de lippen behoorlijk kunnen uitdrogen. Behoor jij tot deze groep, dan hebben we goed nieuws voor je. Zowel Dior als Yves Saint Laurent lanceren een lipgloss met verzorgende oliën voor fluweelzachte (en gekleurde!) lippen.

Rouge Dior Brillant

Dior introduceert een nieuwe versie van de in 1981 uitgebrachte Rouge Brillant. Dit was destijds de allereerste lipgloss van Dior en in een tijdperk waarin vrouwen vooral lippenstift droegen, was het ook een aanzienlijke revolutie.

Nu – meer dan 30 jaar later – is de Rouge Brillant in een nieuw jasje gestoken door toevoeging van verzorgende ingrediënten, zoals oliën, vitamine E en wassen. Welke oliën het precies zijn, laat Dior in het midden… de lipgloss bevat een ‘exclusive mix of 3 lipcare oils’ aldus Dior.

Zie het als verzorging voor je lippen, met een stralende kleur en een fijne glans. De lichte kleuren hebben een gemiddelde dekking; de donkere kleuren zijn wat sterker gepigmenteerd. De applicator is voorzien van een handig reservoir, waarmee je altijd de juiste hoeveelheid gloss aanbrengt.

De nieuwe Rouge Dior Brillant is verkrijgbaar in 12 kleuren. Dit kleurenpalet sluit aan op de 12 nieuwe lipstickkleuren van Rouge Dior, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Ze voelen romig aan als een romige lipstick en bijna niet-plakkerig.

Je shopt deze schitterende lipgloss hier.

YSL Volupté Tint-in-Oil

Deze nieuwe lipgloss van YSL bevat een complex van vijf verschillende oliën: abrikozenpit-, macadamia-, koriander-, jojoba- en passiebloemolie. Evenals de Rouge Dior Brillant is ook deze lipgloss een ware weldaad voor je lippen. De lippen worden gevoed, verzorgd en zijn heerlijk zacht.

De lipgloss heeft een handige applicator die de vorm van je lippen als het ware volgt; aanbrengen is hiermee een koud kunstje. Houd er wel rekening mee dat deze lipgloss zijn naam waarmaakt: het is inderdaad een tint in olie. Een vleugje subtiele kleur met een schitterende olieachtige glans. Ben je op zoek naar echte knalkleuren, dan is de Tint-in-Oil iets minder geschikt.

De nieuwe Volupté Tint-in-Oil is verkrijgbaar in 8 frisse lentekleuren. Je shopt de lipgloss hier.

Lees ook