In drie 'scent-sationele' varianten

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

Het is de hoogste tijd om je grauwe en droge wintervel vaarwel te zeggen en je huid een boost te geven. Dat kan nu met de nieuwe organische Sugar Scrubs van John Masters Organics.

BeautyJournaal loves…John Masters

BeautyJournaal team heeft afgelopen jaar al kennis mogen maken met de verrukkelijke huid- en haarverzorgingsproducten van John Masters. Zo is Monique groot fan van de shampoo’s en conditioners (heerlijke geuren, siliconenvrij, en geen droog haar na de wasbeurt – zoals met veel organic merken wel gebeurt!) Anja geniet van de Mandarin Maximum Moisture Cream. Ronald geniet van de Vitamin C anti aging face serum, Tessa’s haar zit de hele dag goed met de Vanilla & Tangerine hair texturizer.

Suikerkristallen en etherische olie in een boterzachte crème basis

De scrubs combineren suikerkristallen met verzorgende ingrediënten en essentiële oliën om de dode huid te verwijderen en de nieuwe huid te voeden en verzorgen. Met een crème basis van rijke shea-boter en kokosolie gemixt met zonnebloemolie zorgen de scrubs bovendien voor langdurige hydratatie. Vitamines en mineralen dragen bij aan een zachte en gezonde huid. De scrubs zijn USDA gecertificeerd en daarmee volledig gevuld met stoffen van biologische teelt, en natuurlijk plantaardig.

Waarom suikerriet zachter is dan zoutkristallen

De fijne suikerkristallen, vervaardigd uit organisch suikerriet, zijn ronder en zachter dan de zoutkristallen, die normaal gesproken in scrubs worden toegepast. Hierdoor zijn de scrubs van John Masters Organics ook geschikt voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld van het gezicht.

Fresh, Relaxing of Sweet

De nieuwe Sugar Scrub is verkrijgbaar in drie varianten:

 

Fresh Sugar Scrub combineert verfrissende citroen- en limoenolie met bourbon-vanilleolie, may chang, spearmint leaf en ylang ylang olie. Groene munt olie helpt bij de behandeling van acne en verlicht droogheid en jeuk. Perfect om de (droge) huid op te frissen.

 

 

Relaxing Sugar Scrub bevat lavendel en palmarosa olie en heeft een antibacteriële en kalmerende werking. Samen met geranium, bergamot en marjoram bloemenolie zorgt deze scrub voor een verzorgde huid…. én een momentje van rust in de badkamer.

 

 

Sweet Sugar Scrub stimuleert de huid met extracten van frambozenzaadjes en sinaasappelschil-olie uit Valencia. In combinatie met de neroli orange bloesem, geranium en salie olie heeft deze scrub een balancerende werking. Zeer geschikt voor de drogere huid.

Scent-sationeel’

Naast dat deze nieuwe scrubs je huid polijsten en verzorgen, prikkelen ze ook je zintuigen en zijn daardoor, zoals John Masters Organics zelf zegt, werkelijk ‘scent-sationeel’. Dat kan ook bijna niet anders met zulke fijne ingrediënten en exotische essentiële oliën. Goodbye winter skin!

Benieuwd waar je deze heerlijke scrubs kunt kopen? Klik hier voor een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

Lees ook