Mooie lipsticks van ArtDeco, Chanel en Shiseido

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Eén van de fijne mooie lentetrends voor aankomend seizoen zijn de mooie rode lippen die je aan roosjes doen denken. Prachtig, vinden wij. Soms worden de hele lippen vol gestift, maar je kunt ook het alleen midden subtiel kleuren en de buitenkant licht houden. We zijn op zoek gegaan naar een paar fijne lippenstiften waarmee jij deze look kunt creëren.

Shiseido’s lipstick Veiled Rouge Mischief

Deze mooie lippenstift geeft een mooie zachte kleur aan de lippen. Subtieler dan een ‘gewone’ lipstick. De olieformule zorgt ervoor dat de kleur lang mooi blijft op de lippen en tegelijkertijd voelen de lippen zacht aan. De lipstick geeft nauwelijks af, handig! Tot slot hydrateert de stick je lippen.

Je koopt deze lipstick van Shiseido hier online.

 

Chanel Rouge Coco 444 Gabrielle

Deze lipstick van Chanel heeft een prachtige mooie dieprode kleur. Heel gepigmenteerd. De kleur blijft lang mooi op de lippen. De textuur is romig, dit voelt fijn op de lippen. Deze lipstick hydrateert je lippen gedurende 8 uur, volgens de makers. Dit is de mooie kleur Gabrielle.

Je koopt deze mooie rode lipstick hier.

Artdeco Lip Brilliance 03

Het eerste dat opvalt aan deze lipgloss is de pigmentatie. De kleur is heel mooi en intens. Verder is deze gloss zeer glanzend. De gloss beschermt de lippen dankzij de SPF 6. Volgens de makers ogen je lippen voller en hydrateert deze gloss je lippen. De gloss blijft goed zitten.

Je koopt deze mooie rode gloss van ArtDeco hier.

TIP!

Maak een mooie rosebud lip met je  vingertoppen. Conceal de liphuid eerst zodat hij lichter wordt en kleur hem daarna in met je vingertoppen. Het effect dat je moet nastreven is hetgeen je op je lippen ziet nadat je een waterijsje hebt gegeten: stains, ofwel een schaduweffect.

Lees ook