Mét shopping tips voor heerlijke verzorgende producten

05:04 - 03:02
luistertijd 05:04 - leestijd 03:02
Beautyjournalist Emma Wagenaar

Er is één beautyproduct waar ik echt niet zonder kan en altijd binnen handbereik heb. Hij zit in elke handtas, ligt in de keuken, badkamer, op mijn nachtkastje, in de auto en in de la van mijn bureau. Waar ik het over heb? De skin balm. Deze vettige zalf is al jaren een vast onderdeel van mijn beautyroutine en één van de weinige beautyproducten die ik steeds opnieuw blijf kopen, in allerlei soorten en maten. Behalve dat het een geweldig SOS product is tegen droge huid en lippen, ken ik maar weinig andere producten die zo’n fantastisch multifunctioneel zijn.

 

Hierbij mijn ultieme overzicht…

Shoppen!

Weleda Skin Food

Dit is de ideale alles-in-één crème voor het hele lichaam. Deze natuurlijke crème voedt de huid intensief en zorgt ervoor dat ruwe en droge plekjes verdwijnen. Je kunt het product gebruiken voor je handen, lichaam, gezicht en lippen. Deze crème bevat plantenextracten die het zelfherstellend vermogen van de huid bevorderen. Kamille en Calendula herstellen en verzorgen de huid. Driekleurig viooltje brengt een geprikkelde of droge huid tot rust.  Amandelolie, zonnebloemolie, bijenwas en wolwas maakt de huid weer zacht en soepel.

Je koopt dit product hier online.

Dr. Paw Paw Original Clear Balm

Dr. PawPaw Original Balm is een verzorgende crème voor de lippen, huid, nagels en haren. De balm bevat verschillende effectief verzorgende ingrediënten zoals papaja, olijfolie en aloë vera. Papaja is rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, verzachten en herstellen.

Je koopt deze balm hier.

 

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Deze alleskunner kun je gebruiken voor je huid, om je wenkbrauwen te shapen, om je lippen te verzorgen, handen te verzachten en nagelriemen te verzorgen. Het beschermt de huid tegen uitdrogende UV-straling, wind en kleine huidirritaties. Je kunt het product zelfs gebruiken om highlights te creeern op oogleden en jukbeenderen. Het product bevat intensief hydraterende petrolatum, vitamine E and herstellende beta-hydroxy zuur dat egaliseert, verzacht, geneest en de droge huid beschermt.

Koop deze cream hier online, nu met een fijne korting!

Smith’s Rosebud Salve

Een fijne verzorgende balm verrijkt met pepermunt olie voor een verfrissend effect op de lippen. Ook heerlijk om een droge huid mee te verzorgen. Je kunt het product tevens op een verbrande huid aanbrengen om te verzachten.

Je koopt dit product hier online.

Embryolisse Essential Dry Skin Balm

Deze alleskunner herstelt droge, beschadigde plekjes van het lichaam. De balm bevat vier zachte oliën, namelijk karitéboter, zoete amandelolie, katoenzaadolie en abrikozenolie. Verder is de balsem rijk aan essentiële vetzuren en vitamines.

Deze balm shop je hier online.

Balm Balm Geranium Face Balm

Deze verzorgende gezichtsbalsem is gemaakt van Shea boter, bijenwas, zonnebloemolie en jojoba oliën. De Balm Balm Rose Geranium Face Balm is een fijne verzorging voor de gecombineerde huid. De gezichtsbalsem trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het is een gezichtsbalsem maar je kunt deze balm dankzij de verzorgende bestanddelen ook gerust voor het lichaam gebruiken.

Je koopt deze fijne balm hier online.

Lees ook