Mijn droge huid knapte zo op…

03:53 - 02:19
luistertijd 03:53 - leestijd 02:19

blozende kimKim test Neoderma skincare

Wat een geluk – nadat ik de luxe Neo-Marine Spa behandeling en Bio-Peeling had ondergaan, mocht ik voor mijn vochtarme en toch ook behoorlijk droge huid bijpassende producten testen van Neoderma. Hier komen mijn bevindingen.

Cleansing Milk & Tonic Lotion

De Cleansing Milk is geschikt voor de droge en normale huid. Het belooft een fluweelzachte melk te zijn, verrijkt met plantaardige oliën, maakt de huid zacht en reinigt de huid van de make-up en verstopte poriën.

De Tonic Lotion, geschikt voor alle huidtypen, is een verfrissende lotion verrijkt met natuurlijke kruiden en planten extracten die zorgen voor een stralende frisse huid.

Wat vond ik van de Milk & Lotion?

De cleansing milk voelt heerlijk verkoelend aan, reinigt uitstekend, zelfs waterproof mascara. Wat ik een minpuntje vond was dat wanneer je je ogen voorzichtig gaat reinigen en er beland een restje van de milk in je ogen, dat het ongelooflijk prikt.

De lotion voelt echt verkoelend waarna zeker verzachtend aan. Je huid straalt echt en voelt schoon aan na het reinigen met deze producten.

neoderma-producten-behandeling-kim

Blue Blood Gel

Normaal gesproken zou je na de gezichtsreiniging kiezen voor het aanbrengen van je serum of dag-/nachtcreme. Maar deze bijzondere gel breng je er dus nog voor aan. Het stimuleert de opname van de actieve ingrediënten die je daarna gaat opbrengen. Het past dus goed in de moderne layering-strategie.

Er zit de zuurstofdrager Perfluorcarbon in, plus vitamine E, perzikpitolie, pentanol en allantoine. Samen stimuleren ze de celstofwisseling. Er wordt gezegd dat het zelfs een eerste-hulp-product is nadat je wat bent verbrand door de zon. Of na een scheerbeurt waar de huid rood van is geworden. Ook voor mannen dus!

De geur doet me denken aan Liptonice Ice tea met een perzik smaakje. Na het opsmeren ervaar je een transformatie van een perzikgeur naar een perzikzachte huid! Ook de poriën lijken vervaagt. Mijn huid gloeit, straalt en ziet er prachtig fris uit. Voor mijn droge huid is dit tussenlaagje niet voldoende, ik moest echt het Neoderma Hydration Moisturizing Serum er nog overheen doen. Waarover hieronder meer.

Moist&Lift Wrinkle Corrector Serum

Als drukke, jonge moeder sleepte ik ook overal de Moist&Lift Wrinkle Corrector Serum naartoe, om droge lijntjes rond mijn ogen bij te werken. Het metalen kogeltje geeft een heerlijk verkoelende prikkel aan de huid. En de huid trekt glad. Topserum, wat ik echt iedereen kan aanbevelen.

Hydration Intensive Moisturizing Serum

Zou ik hier een literverpakking van kunnen krijgen, wat een verrukkelijk serum. Het is een intens hydraterend serum, en dat klopt ook echt. Mijn droge huid knapte er enorm van op. Ik bracht het zowel onder mijn dag- als nachtverzorging aan. Het voelt verkoelend aan en smeert lekker licht uit. Van mij had het zelfs nog een fijn geurtje mogen hebben, het is nagenoeg geurloos.

Intelligence Prevent Vitalizing cream – dry skin

Omdat mijn huid snel strak aanvoelt, wat deze crème het broodnodige laatste laagje om mijn huid mee te verzorgen. Je mag het dun smeren, maar ik houd van romige laagjes.

Het totale regime van producten en dan werkend in laagjes heb ik als zeer prettig ervaren. Toen ik deze winter op wintersport ging, is het hele Neoderma ritueel ook meegegaan en mijn huid heeft zich in de koude voorbeeldig gedragen. Mijn huid bleef zacht, werd niet trekkerig. Ik was echt verbaasd, omdat ik normaal gesproken flink wat vaseline moet bijsmeren.

Het geeft voor mij aan dat Neoderma hoge kwaliteit verzorgingsproducten maakt. Ik ben fan!

Lees ook