We testten vier prachtige potloden van Givenchy, Lancôme en Kartell Collistar

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Hi beauty’s! Hebben jullie ook al zo’n zin in de lente? Wij anders wel! Vooral ook omdat we weer prachtige lente beautylooks op de catwalks voorbij hebben zien komen. Eén van de trends aankomende lente én zomer zijn de gekleurde eyeliners en oogpotloden. Creëer opvallende stunning eyes met bijvoorbeeld prachtige blauwe of groene eyeliner.

We testten een aantal mooie eyeliners om deze prachtige look zelf mee te creëren. Lees maar mee…

Lancôme khol hypnose waterproof 08 Vert Tuileries

Plus:

Dit prachtige oogpotlood heeft een mooie blauwgroene kleur. Het potlood dekt ontzettend goed en de kleur is mooi intens. Daarbij is dit oogpotlood waterproof en blijft daardoor lang mooi zitten. De textuur is crèmig. Je kunt het potlood ook eenvoudig vervagen met een kwastje voor een smokey eye look.

Min:

Minder aan dit oogpotlood is het systeem, vind ik. Je schuift het potlood naar buiten met een draaisysteem. Je kunt het potlood dus niet slijpen. De punt wordt daardoor snel minder scherp voor precieze lijntjes.

SHOP hier online.

Kartell Collistar professional eye pencil 16 Shanghai & 17 Thalya

Plus:

De oogpotloden van Kartell Collistar hebben een prachtige intense kleur die goed dekt. Aan het uiteinde van het potlood zit een kwastje, waarmee je het potlood kan vervagen. Handig! De textuur is heerlijk zacht. Dit voelt fijn op de huid en je kunt het potlood makkelijk vervagen als je dat zou willen.

Min:

Geen minpunten. Erg fijn oogpotlood!

SHOP hier online.

Van links naar rechts: Givenchy, Kartell Collistar 17 & 16, Lancôme

Givenchy Color Kajal 1

Plus:

Wat meteen opvalt aan dit prachtige oogpotlood is de mooie kleur. Ook op de huid blijft de kleur net zo mooi intens. Er zit een kleine glinstering in het potlood, dit geeft het wat extra’s.  De textuur is heerlijk zacht, hierdoor kan je het potlood eenvoudig vervagen voor een smokey look. Het potlood is geconcentreerd met natuurlijke pigmenten.

Min:

Het potlood is aan de dikke kant. Hierdoor is het wat lastiger om strakke fijne lijntjes te trekken.

Je koopt dit fijne potlood hier online.

Lees ook