Verzacht en verzorgt droge, ruwe handen

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Als ik eenmaal aan handcrème begin, ontstaat er een soort verslaving door mijn handen, want dan kunnen ze niet meer zonder. Ik probeer in de zomer wat af te bouwen zodat ik de zomer doorkom zonder handcrème. Dat lukt vaak wel maar als het weer iets kouder wordt, moet ik weer smeren. De hele dag door. Deze keer mag ik Miracle Balm White Lotus & Ginkgo Biloba van Rituals testen.

Verpakking

De handbalsem zit in een mooie fuchiakleurige metalic-achtige tube (75 ml) met een handige klikdop. De handbalsem heeft een overheerlijke geur van witte Lotus en Ginkgo Biloba, dit is een Japanse notenboom en staat in Japan voor leven en kracht.

Gebruik

Je kunt de handbalsem de hele dag door smeren en ’s avonds gebruiken als masker voor je handen.

Ingrediënten

Deze handbalsem bevat o.a. glycerine, siliconen, dimethicone (zorgt dat de crème zijdezacht aanvoelt op je handen).

TessaTessa concludeert:

Rituals is toch wel één van mijn favoriete merken. De geuren die de producten hebben, zijn altijd lekker. De geur van deze handbalsem dus ook. Daarom ontstaat er dus ook een verslaving. Elke keer weer die heerlijke geur ruiken.

’s Ochtends voelen mijn handen heerlijk zacht aan. Deze balsem zal in de winter ideaal zijn voor mijn droge handen maar in zomer is hij iets te vet daarom laat ik het restje van de tube nog even liggen voor de koude wintermaanden.

 

Lees ook