3 fijne anti-aging of liftende oogcrèmes die een klein beetje helpen bij vetwallen

02:54 - 01:44
luistertijd 02:54 - leestijd 01:44
Beautyjournaliste Enith Oostlander

Wallen zorgen voor een vermoeide oogopslag. Deze opgezwollen huid onder de ogen kan ontstaan door te weinig slaap of een flinke huilbui. In die gevallen verdwijnen ze binnen enkele uren. Sommige mensen hebben permanent last van zwellingen. Deze wallen ontstaan door een ophoping van vet of vocht, maar ook veroudering speelt een rol. Tijdens het ouderdomsproces verzwakt de werking van het bindweefsel en verliest de huid zijn elasticiteit en stevigheid, zodat de wet van de zwaartekracht in werking treedt en het vetweefsel gaat hangen. Een anti-aging of liftende oogcrème kan een klein beetje helpen bij vetwallen, door de huid te versterken.

Note van BeautyJournaal: vet krijg je niet weg met een oogcreme, daarvoor moet je naar de plastisch chirurg, je kunt wel proberen de huid dus weer wat te verstevigen. Dit effect zal het grootst zijn als de huidverslapping nog maar zwak aanwezig is.

Philosophy – Time in a bottle for eyes daily age-defying eye serum

Product: Een oogserum die als een wake-up call werkt.

Ingredienten: DNA-renewal-complex, carnosinepeptide, vitamine C, anti-oxidantenherstelcomplex, granaatappel, ginkgobladerenextract en cafeïne.

Claim: Dit corrigerende en beschermende anti-ageing-serum is speciaal samengesteld om de tekenen van veroudering tegen te gaan door zowel op als in het huidoppervlak van de tere huid rond de ogen te werken.

Shop hier online.

Olaz-Regenerist liftend oogcontour serum

Product: Een serum voor het gebied rond de ogen dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Ingrediënten: Skin Energising Technology, een complex van ingrediënten dat helpt vernieuwing van het huidoppervlak te stimuleren. Het complex bevat nieuwe anti-aging-ingrediënten, zoals OliveM (afgeleide van olijfolie) en een verhoogde hoeveelheid van Niacinamide (vitamine B3) en Pal-KTTKS (pentapeptide).

Claim: Het serum bestrijdt zichtbare huidvermoeidheid, doordat de huidcellen sneller vernieuwen, de huid energie krijgt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Al na tien minuten zijn de voordelen zichtbaar en het serum werkt door tot een tien jaar jongere huid in vier weken.  Shop hier online.

 

Absolution – Le Soin Regard

Product: Een natuurlijke, biologische ooggel met een zichtbaar glanzende textuur, die de huid rond de ogen herstelt, versterkt, glad en helder maakt.

Ingrediënten: Een exclusieve combinatie van stamcellen van de blauwe lotus, groene koffie-extract en toermalijn. Jojoba-, argan- en calendula-olie, West-Indische kers en hyaluronzuur vullen rimpels op en ondersteunen de huid.

Claim: Eén product met vier functies. De exclusieve formule gaat de strijd aan tegen alle ouderdomsverschijnselen. Creëert meteen een geweldig resultaat.

Hier verkrijgbaar.

 

 

Tip van BeautyJournaal:

Bekijk hier een film over een boven- en onderooglid correctie, met voor- en nafoto’s.

Lees ook