Bekijk de video van de operatie

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Plastisch chirurg Frank Niessen, werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam voert een gecombineerde boven- en onderooglidcorrectie uit bij een vrouw van begin veertig. De metamorfose is spectaculair. Ze lijkt echt tien jaar jonger nu.

Frank Niessen benadrukt dat als je overweegt iets aan gezichtsveroudering te willen doen, een operatie van de oogleden heel effectief is. ‘Mensen kijken altijd het eerste naar je ogen en maken dan onbewust al een inschatting je leeftijd. Als de huid sneller verslapt waardoor je er ouder uitziet dan je bent of voelt, kan dan emotioneel belastend worden. Door alleen al de ogen te corrigeren is de impact enorm.’

Wie is Frank Niessen? Dat lees je hier.

Lees ook:

 

Lees ook