En het blijft niet alleen bij trimmen…

02:48 - 01:40
luistertijd 02:48 - leestijd 01:40

Je ziet het op dit moment ontzettend veel: mannen met baarden. Het verzorgen van je baard wordt vaak onderschat. Mannen met baarden worden eerder gezien als lui dan ijdel. Echter, een perfecte baard krijg je niet zomaar. Daar komt heel wat bij kijken.

In het onderstaande filmpje van B4Men.nl zie je stap voor stap hoe je een fabuleuze baard creëert.

Zelf zo’n fantastische baard creëren? Shoppen maar!

Braun CruZer6 Beard & Head Baardtrimmer

Deze baarstrimmer heeft een click & lock functie, waardoor de verstelbare kam stevig op zijn plek blijft zitten. Je kunt de trimmer zo instellen dat het haar exact op jouw wensbare lengte wordt getrimd. De baardtrimmer van Braun wordt met een dubbel accu systeem geleverd voor een lange levensduur. Je koopt de trimmer hier met korting.

OAK Beard Brush

Deze prachtige bostel met een handvat van geolied eikenhout ligt erg comfortabel in de hand. De haren zijn van wilde zwijnen met daartussen grote gaten. Dit geeft extra grip op het baardhaar. De borstel is ideaal om mee door een dikke baard te borstelen. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid en stimuleert talg productie en voorkomt zo een droge baard. Door de ovale vorm kan je de borstel ook toepassen op smallere onderdelen zoals bakkebaarden en snor. Je koopt deze borstel hier.

Jaguar A-Line A525 Zwart

Deze kam heeft een fijne vertanding en is mooi afgewerkt. De kam straalt luxe uit. Dankzij de fijne vertanding is deze kam zeer geschikt voor precies werk en kam je alle haartjes mee. Ideaal voor korte baardhaartjes. De kam heeft een lengte van 18,4 cm, is gemaakt van kunststof en heeft een antistatisch effect. Je shopt deze kam hier.

Florame Man Eko Scheerolie

Deze scheerolie beschermt de huid en helpt daarnaast bij lichte huidproblemen zoals roodheid en irritatie na het scheren. De olie heeft een fijne niet vette textuur en helpt om het scheermes makkelijk over de huid te laten glijden. Je koopt de scheerolie hier.

Beardbrand baard olie

Ken je het al; Baardolie? Het helpt om de baart in conditie te brengen en te houden. Daarnaast geeft de olie een mooie glans aan de baard. Deze van Beardbrand heeft een fijne citrusgeur. Lichtfris. Daarbij de geur van grapefruit en verschillende kruiden. Je koopt deze luxe baardolie hier.

Damn Good Soap Baardzeep

Een lekkere zeep speciaal voor je baard! Dit houdt je baard zacht, gezond en schoon. De zeep verzorgt tevens de huid en ruikt heerlijk. Je koopt deze baardzeep hier.

Bron: B4Men

Lees ook