Geteste producten Gevoelige huid Gezicht Grove porien Pigmentvlekken Rimpels en slapte Schone huid

Getest Indeed Laboratories Nanoblur primer

Sabine
Geschreven door Sabine

Is dit echt de perfecte verdoezelaar van de grote porie en de rimpel?

Monique gaf me de Nanoblur van Indeed Laboratories om te testen. Op de moderne verpakking staat de pakkende tekst: “Look up to 10 years younger in 40 Seconds”. Tja, wie wil dat nou niet? Ik teken voor een huid die er weer uitziet alsof ik 25 jaar oud ben….

De Nanoblur van het Canadese Indeed Laboratories is een blurring cream. De blurring cream is toch wel de trend van 2014. Er zijn steeds meer merken die komen met Blurring creams. Een mooie opvolger van de CC-cream, de hype van 2013.

Maar wat is een blurring cream nou precies?indeed-main_2571293a

Deze nieuwe kid in town is een make-up product met high tech ingrediënten en reflecterende deeltjes bevat, die slim het licht reflecteren en als het ware je huid blurt. Vergelijk het met de mooie filters die je hebt op je Iphone of de ouderwetse vaseline op de lens truc! Als het ware worden lijntjes en poriën “vermomt” en lijkt je teint gelijkmatiger.

Maar let op: een blurring cream is geen verzorgende crème, maar een make-up product. Het heeft dus geen langdurig effect!

De claim

Nanoblur is een optische crème die de ouderdomslijntjes, -rimpeltjes, kraaienpootjes, onzuiverheden en vergrootte poriën in een paar seconden weg tovert zonder de teint van de huid te veranderen. Het resultaat blijft zichtbaar, totdat je het product afwast. Gebaseerd op een nano-optisch complex, een additief met miljoenen deeltjes die het licht perfect reflecteren in miljoen verschillende richtingen zodat je huid er totaal foutloos uit gaat zien.

Indeed Laboratories

Ik ken Indeed Laboratories helemaal niet. Dit Canadese merk is goed online verkrijgbaar en onder andere te koop bij Boots. Het is dan ook helemaal niet gek dat deze beautygek het merk nog niet eerder was tegengekomen. Ik ga me eerst maar eens verder verdiepen in het merk.

Indeed Laboratories is in 2010 opgericht in Canada. Het bedrijf staat voor de ontwikkeling van kwalitatieve hoogwaardige huidverzorgingsproducten die een realistisch effect hebben. Innovatie staat hoog in het vaandel, altijd gebruik makend van de nieuwste ingrediënten en effectieve formules van laboratoria uit Zwitserland, Spanje, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Indeed Laboratories gelooft in het verleggen van de grenzen binnen de wetenschap en het uitdagen van de gevestigde orde van de beauty industrie. Inmiddels zijn er negen producten(lijnen), waaronder Snoxin, Hydraluron en Retinol Reface.

De Nanoblur is ontstaan vanuit het inzicht dat de HD televisie tegenwoordig niets meer heel laat van een doorgaans gorgeous vrouw met wat cammouflerende make-up. Sinds de introductie van HD-tv heb ik mezelf al een paar keer horen zeggen: “Wat is die oud geworden”…. Onzin natuurlijk! Deze presentatrices, actrices hebben gewoon de huid die bij hun leeftijd hoort. Maar de kwaliteit van de camera’s en televisies zijn gewoon beter geworden. En niets, maar dan ook werkelijk niets, is meer weg te moffelen met make-up.

Bij Indeed bedachten ze dat het mooi zou zijn als je dat “zachte cameralens filter”-effect ook zou kunnen bereiken door een laagje make-up. En tadaaa daar was Nanoblur.

Gebruik

De verpakking geeft aan dat er drie manieren zijn om de Nanoblur aan te brengen en dat dit geheel afhankelijk is van je dagelijkse regime.

 • Geen gebruik van foundation: Nanoblur moet toegepast worden als laatste stap in je Beautyregime.
 • Gebruik van foundation: Nanoblur moet toegepast worden na het aanbrengen van de foundation.
 • Gebruik van cammouflerend poeder: Nanoblur moet toegepast worden voor het aanbrengen van het poeder.
 • Indeed Laboratories geeft de tip, om bij een droge huid, Nanoblur te mengen met je dagcrème.

Ervaring

Ik gebruik eigenlijk altijd foundation, dus ik ga voor de toepassing in combinatie met de foundation. Je brengt het product aan op je hele gezicht of op de gebieden die het hard nodig hebben. Nanoblur is een doorzichtige crème met de viscositeit van Vaseline.

Het is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. De eerste keer begin ik enthousiast te smeren, nadat ik mijn foundation heb aangebracht. Dit is een deceptie…. Het begint direct te rullen. Een soort van chemische reactie lijkt de oorzaak. Mm.

Ik begin te experimenteren. Wat gebeurd er als ik de foundation over de nanoblur aanbreng. Dit gaat al beter. Maar op sommige plekken begint de foundation te koeken. In ieder geval dat gerul niet meer. Maar koeken foundation zijn ook niet aantrekkelijk.

Ik besluit de Nanoblur te mengen met mijn crème. Het aanbrengen gaat eigenlijk hetzelfde. De foundation rult niet! Opgelost dus. Het effect is verbluffend. Mijn ondiepe lijnen verdwijnen. Diepe rimpels helaas niet. Poriën zijn daadwerkelijk verkleind. De huid ziet er aanzienlijk beter uit, dan zonder het gebruik van Nanoblur. Ik ben overtuigd! Ook werkt het goed als ik het product met mijn BB-cream meng. Geen gerul, groot effect.

nanoblur sabine

Van links naar rechts: alleen dagcrème op, nanoblur, nanoblur met foundationm, volledige make up.

SabineSabine concludeert:

Het aanbrengen is dus even zoeken. Het hangt af van de samenstelling van je crèmes en foundation. Maar als je de oplossing heb gevonden, is het heel prettig. Het optische effect is mooi. Het lijkt wel alsof je minder rimpels hebt. Poriën zijn minder groot. Het werkt dus echt!

Enige nadeel dat ik kan noemen is dat het een soort van “plakkerige” stevige laag op je gezicht vormt. Deze is niet zichtbaar en voel je alleen als je je gezicht aanraakt. Maar goed, het effect is zo mooi, dat ik dit geen probleem vind.

Nanoblur is een mooie oplossing voor vrouwen boven de 35 die graag nog willen dat de tijd teruggedraaid wordt! Het geeft inderdaad een mooi resultaat, maar het is wel even zoeken naar de juiste manier van aanbrengen.

Je shopt Nanoblur hier online met korting!

 

 

Meer weten over Geteste producten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Sabine

Sabine

Op haar 16e heeft ze plastische chirurgie gehad voor haar flaporen, ze is verslaafd aan nagellakjes, mooie verpakkingen en mooie verhalen achter de cosmetica. Ze is niet trouw aan merken maar heeft wel een goed gevoel bij bepaalde brands. Ze vindt het heerlijk om goedkope en dure merken de combineren. Hoe meer ze leest op BeautyJournaal over claims en werkzame stoffen, hoe nieuwsgieriger ze wordt naar de waarheid.

6 reacties

 • HI Tessa

  Mooi effect he!? Ik ben er ook erg blij mee!
  Het plakkerige laagje valt mij nog echt heel erg mee. Het geeft zelfs het gevoel van een beschermende laag op je gezicht.

  Ga de Nanoblur vooral zelf proberen! Het is echt een mooi product!

 • Zelf heb ik de L’Oréal Skin Perfection lijn getest. Ik vond het serum en de dagcrème erg fijn in gebruik ook omdat je zichtbaar resultaat zag. Minder zichtbare poriën en vlekjes. De BB Cream vond ik wat minder, omdat het een matte uitstraling geeft en je het gevoel hebt of er de hele dag een laagje op je gezicht zit. Zie hier mijn review. https://www.beautyjournaal.nl/2013/11/16/tessa-test-l-oreal-skin-perfection/

  Omdat ik zelf geen foundation gebruik lijkt mij de Nanoblur een fijn product alleen dat plakkerige laagje dat staat mij niet aan. Maar het resultaat bij Sabine vind ik echt prachtig. Wie mooi wil zijn moet … dan maar een plakkerig laagje en een jong gezicht. Ik zeg JA.

 • Hi Mary

  Ik heb vanmiddag al een reactie geplaatst, maar zie deze niet staan.
  Het was even wat uitzoekwerk.
  Het verschil tussen de L’oreal Magic blur en de Dior Dream Skin en deze Nanoblur is het feit dat de eerste twee dagcremes zijn die blurring effect hebben en de Nanoblur slechts een blur effect heeft en geen verzorgende bestanddelen.
  Je moet het vergelijken met een primer of foundation en Nanoblur zien als een onderdeel van je make up.
  Kortom, met de Nanoblur kun je het combineren met je eigen dagcreme. Dit in tegenstelling tot de L’oreal Magic Blur en de Dior Dream Skin.

  Hoop je vraag hiermee beantwoord te hebben!

  Groetjes Sabine

 • ik heb het filmpje op de site van Boot’s even bekeken maar vraag me af wat het verschil is met o.a. blur cremes van l’oreal etc.?? die hebben toch hetzelfde effect? wat maakt dit “anders” ??

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.