Matteert, egaliseert en hydrateert de huid

02:31 - 01:30
luistertijd 02:31 - leestijd 01:30

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Blurcream is hot. Tsja, vroeger, ja vroeger, heette het gewoon een primer en werd het geassocieerd met make-up. Maar in dit tijdperk van hybride producten doen we oude wijn in nieuwe zakken en krijgt zo’n segment opeens een geheel nieuwe impuls.

Nu heet de gekleurde dagcrème ineens BB of CC cream, een dagverzorging boordevol antioxidanten en een uv-filter een DD cream, en heet de primer nu een blur cream. How blurred can it get…..zullen we maar zeggen.

The Body Shop All in One

Na o.a Garnier komt nu ook The Body Shop met een zogenaamde ‘Blur’-crème die de huid binnen een paar seconden ‘retoucheert’.

Vijf beloftes

De All-in-One InstaBlur komt met een vijfvoudige werking welke claimt de huid te matteren, poriën te verkleinen, onzuiverheden te verbergen, de teint te egaliseren en ervoor te zorgen dat make-up langer houdt.

De nieuwste crème van The Body Shop is verkrijgbaar in één universele kleur. Het bevat een matterend bolletjespoeder dat afrekent met een glimmende huid. Vitamine E zorgt er weer voor dat je huid lekker zacht blijf.

Shop deze Blur cream hier online.

 

L’Oréal Paris Nude Magic Blur Cream

De nieuwe Blur cream van L’Oréal focust op een mix van optische illusie met een klein cosmetisch peelingeffect: voor een supergladde huid dus.

De Blur cream is dus simpel gezegd een primer. Het vult de poriën op waardoor ze minder of tijdelijk niet meer zichtbaar zijn. Dit is al binnen 5 seconden zichtbaar, aldus een cosmetisch klinische test. De zichtbaarheid neemt af met 38% gemiddeld.

Door de satijnmatte finish is de gladheid toegenomen met 41%. Testers ervaren na 4 weken zelfs een fluweelzachte huid, met 90% van de groep.

Je kunt de Blur stapsgewijs aanbrengen en dan uitstrijken. Je kunt het perfectioneren door er nog de Teint Nude Magic overheen te doen, een foundation. Of het werkt? Een rondje langs bloggers geeft wisselende reacties. Ze melden vooral gladheid en zachtheid van de huid, maar geen volledige priming van het huidreliëf.

Volgens L’Oreéal is Blur cream dé opvolger van de BB en de CC cream. Omdat het niet alleen de teint egaliseert maar ook het huidrelief gladstrijkt. Shop deze Blurcream hier voordelig online.

Onze Gerti testte onlangs de Blur Cream van Garnier: lees haar verslag hier.

Lees ook