Een mooie warme herfstkleur van o.a. Estée Lauder

02:01 - 01:12
luistertijd 02:01 - leestijd 01:12

Monique test roodbruine lipsticks – Najaar 2014


In de winter en het najaar stiften we onze lippen een tintje donkerder. Roodbruin is een mooie tint voo deze winter. Monique heeft er twee uitgezocht voor een swatch.

Shop the look!

1. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

De Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder heeft een intense mooie kleur, we hebben het al eerder gemeld: alle Envy lipsticks zijn echt top!

Ook het huidgevoel is fijn dankzij de toevoeging van hyaluronzuur.  Deze mooie roodbruine kleur is kleur Decadent. De kleur heeft een koele ondertoon. Hij lijkt mogelijk op de foto iets paarsiger door lichtweerkaatsing, maar hij is echt roodbruin, zoals ook op de stick zelf te zien is.

***Houdt er rekening mee dat een kleur ook altijd anders eruit kan zien op jouw lip, omdat deze een andere natuurlijke liptint heeft, dan de mijne.

Je shopt deze lipstick hier.

2. ArtDeco High Performance lipstick

De High Performance Lipstick heeft een zachte structuur en een glanzende finish. De lipstick maakt de lippen voller, zo belooft Art Deco, maar daar laten we ons niet zoveel aan gelegen. De lipstick bevat panthenol en vitamine E om je lippen glad en zacht te houden.

Dit is kleur 463, een zachte roodbruine kleur. Dit merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en mooie pigmenten. Niet te sterk, maar ook niet te licht.

Shop de lipsticks van ArtDeco hier.

Extra tips!

 

Lees ook