Pigmentvlek aanpak, met salonbehandeling en thuis producten

04:07 - 02:28
luistertijd 04:07 - leestijd 02:28

Neoderma los

Neoderma: weg vlekken met Neoderma Neo-WhiteHet handelsmerk van top model Cindy Crawford: de beautyspot. Maar ook Marilyn Monroe, Angelina Jolie en Eva Mendes zijn gezegend met één van de zeven schoonheden.

Pigmentvlekken ontstaan door bijvoorbeeld zon of medicijngebruik, deze behoren helaas niet tot één van de zeven schoonheden. Baal jij ook van oneffenheden in het gezicht en probeer je alles er aan te doen om deze te camoufleren? STOP! Maak nu kennis met de Neoderma Neo-White productlijn en behandeling.

Wat zijn pigmentvlekken eigenlijk?

Pigment (melanine) is een kleurstof in het lichaam dat ons beschermt tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling. Daarnaast geeft het kleur aan onze huid, ogen en haar. Overmatige blootstelling aan Uv-licht zorgt voor ophopingen van pigment met als resultaat, pigmentvlekken (hyperpigmentatie).

Er bestaan tientallen soorten pigmentvlekken, de bekendste zijn sproetjes, moedervlekken, zwangerschapsmasker en zonnevlekken. Maar er bestaan er dus nog veel meer.

Neoderma: weg vlekken met Neoderma Neo-WhiteHoe ontstaan pigmentvlekken?

Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap (chloasma / zwangerschapsmasker), anticonceptie, zon en hormonale schommelingen.

Zijn pigmentvlekken gevaarlijk?

Op zichzelf zijn pigmentvlekken niet kwaadaardig. Er kunnen zich uitzonderingen voordoen zoals grote aangeboren moedervlekken of ouderdomsvlekken. Deze hebben een verhoogd risico op het uitgroeien tot een melanoom (huidkanker).

En wat kan je er aan doen?

Er zijn diverse methodes: camoufleren, laseren, bevriezen, wegsnijden etc. Maar er is ook een (natuurlijke) oplossing, namelijk een speciale behandeling ontwikkeld om de productie van pigment te normaliseren en de bestaande pigmentvlekken te bestrijden, te reduceren en te bleken. Deze behandeling, genaamd ‘Neo-White Treatment’, is ontwikkeld door Neoderma.

De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve (natuurlijke) ingrediënten van hoge kwaliteit met o.a. berendruif, moerbei, algen, vitamine C en plantenextracten en een mix van kruiden zoals heemst, zoethout en waterkers.

Geen pigmentvlekken? Maar zou je je gelaat een lichtere tint willen geven? Dan kun je ook gebruik maken van de Neoderma Neo-White Treatment.

Neoderma: weg vlekken met Neoderma Neo-WhiteDe Neo-White Treatment (€ 82,-) duurt ca. 60 minuten. In geval van onregelmatige pigmentatie en kringen rond de ogen kan de Neo-white Treatment ook in kuurverband worden toegepast. In geval van hardnekkige pigmentvlekken, kan de behandeling worden toegepast in combinatie met de Neoderma Bio-Peeling. (Om specifiek kringen rond de ogen aan te pakken heeft Neoderma de Revitalizing Eye Treatment).

De behandeling wordt uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Ben je benieuwd waar je deze behandeling bij je in de buurt kunt ondergaan? Kijk dan op www.neoderma.nl voor één van de 1000 Neoderma schoonheidssalons in Nederland.

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Neo-White verzorgingsproducten voor thuis. Zo zorg je ervoor dat het effect van de behandeling wordt ondersteund en de huid goed wordt verzorgd. De Neo-white producten kun je plaatselijk op de pigment aanbrengen. Voor de overige plekken kun je je aangepaste verzorging gebruiken. Voor een gehele lichtere huidtint, kun je de Neo-White lijn gebruiken over het hele gelaat. Breng dan eerst het Neo-White Serum aan, vervolgens de 24-uurs crème en gebruik het Neo-White Mask 2 keer per week!

Neoderma biedt de volgende producten voor de reductie van pigment/levervlekken en een lichtere stralende huid voor thuisgebruik:

Tip: Gebruik 2x per week de Neoderma Face Luster en Neo-White Brightening Mask. De Face Luster gebruik je vóórdat je het masker aanbrengt.

De Face Luster is een super zachte scrub crème voor de gevoelige huid om de opname van de ingrediënten van het masker te verbeteren. Lees meer over de scrub hier.

Wil je kennismaken met alle unieke Neoderma cellulaire producten?

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

 

Lees ook