Maak je huid zomerklaar door het te scrubben!

03:27 - 02:04
luistertijd 03:27 - leestijd 02:04

Neoderma losScrubben, exfoliëren, peelen, het is niet meer weg te denken. Maar waarom scrubben we onze huid? Met het scrubben van de huid verwijder je de dode huidcellen. Dode huidcellen kunnen namelijk leiden tot een grauw uitziende huid, oneffenheden, puistjes en ga zo nog maar even door. Met het scrubben zorg je ervoor dat er weer nieuwe huidcellen zichtbaar worden waardoor je huid weer straalt en zacht aanvoelt!

Weetjes:

Neoderma: Scrubben doe je zo! Neoderma & scrubs

Neoderma heeft in haar assortiment twee gezichtsscrubs en één Body Scrub. Als eerste de Apricot & Almond Scrub: een natuurlijke, plantaardige scrub op basis van amandel- en abrikozenkorrels die vermalen zijn.

Dit ingrediënt zorgt ervoor dat op een zachte wijze dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Daarnaast bevat de scrub plantaardige oliën, onttrokken aan kokosnoten, die de huid verzacht en het vochtgehalte verhoogt.

De scrub revitaliseert, stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een stralende huid! Adviesprijs is €34,30.

Neoderma: Scrubben doe je zo! Speciaal voor de gevoelige huid heeft Neoderma de Face Luster ontwikkeld. De structuur van deze scrub is nog fijner, waardoor de meest gevoelige huiden dit product kunnen gebruiken. Zelfs meerdere keren in de week. Dit komt door het orchidee-extract dat vochtregulerend werkt, maar ook vrije radicalen bestrijdt waardoor de immuniteit van de huid verbeterd wordt.

Daarnaast bevat de Face Luster o.a. teunisbloem, wat ontstekingen remt, voedt en vochtregulerend werkt. Deze scrub activeert de celvernieuwing, verzacht de huid, vermindert pigmentatie en werkt vochtregulerend. Adviesprijs is €34,30.

Benieuwd naar de Body Scrub van Neoderma, lees er hier meer over.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook