De claim: vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de huid en verbetert de teint.

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Gerti test Filorga Pigment Perfect Dark spot corrector serumIn mijn gezicht weet ik mijn leeftijd aardig te verbloemen. Gezegend met goede genen blijven rimpels uit, alleen hier en daar een pigmentvlekje. Mijn handen daarentegen verraden mijn echte leeftijd. Ik schrok een tijd geleden van de pigmentvlekjes. Oudevrouwenhanden. Daar was ik niet echt blij mee.

In eerste instantie wilde ik Pigment Perfect van Fliorga gewoon op mijn gezicht testen, maar omdat ik me meer aan de vlekjes op mijn handen stoorde, zouden zij een veel beter onderzoeksterrein zijn.

De claim

Vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de huid en verbetert de teint.

Gerti test Filorga Pigment Perfect Dark spot corrector serumIngrediënten

Het gebruik

Pigment Perfect zit in een zilverkleurige tube met een pompje. De tube doseert makkelijk. Eén pompje is genoeg voor beiden handen. Het is vrij dun en zuinig in gebruik. Na 10 weken twee maal daags gebruik zit de tube nog minstens voor een derde vol.

Ik smeer gedurende twee maanden ‘s ochtends en ’s avonds de bovenkant van mijn handen in. Soms sla ik een keer oversla. Ik weet dat ik overdag een handcrème met SPF zou moeten gebruiken. Daar ben ik slordig in. Ik was mijn handen te vaak, en zou de handcrème toch maar afspoelen.

Of het werkt? En of! De proef op de som zijn natuurlijk de voor- en na-foto’s. Ik laat aan het oordeel van de lezer over of jullie ook nét zo enthousiast zijn.

Voor:

rechts_voor_1

Na:

Gerti test Garnier 5sec Perfect BlurGerti concludeert:

Ik ben ronduit verrast. Ik meen echt na een paar weken al te zien dat de vlekjes lichter worden. Ze zijn niet weg, maar ze vallen veel minder op. En dat terwijl buiten de zon volop schijnt en mijn handen dus veel zonlicht vangen waardoor vlekjes juist scherper worden. Kortom, ik vind dit geweldig spul. Filorga, stuur mij een literblik zodat ik ook de vlekjes op mijn decolleté kan verminderen!

Lees ook