Monique test oranje lipsticks van o.a. Guerlain en Estée Lauder.

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Monique test oranje lipsticks – Najaar 2014

Roze of rode lipstick heeft bijna iedereen wel eens gedragen, maar heb je wel eens oranje lipstick geprobeerd? Afgelopen zomer waren oranje lips al hot en deze trend zet zich voort in het najaar en de winter. We gaan nu alleen voor iets zachter oranje. Monique testte een aantal mooie must haves voor dit najaar.

Shop the look!

1. Guerlain Kiss Kiss Lipstick

Guerlain Kiss Kiss Lipstick is verrijkt met hylaronzuur, waardoor de lippen voller en zachter worden. Ook bevat deze lipstick commiphora-olie voor nóg zachtere, mooie lippen. De lipstick heeft een romige textuur, waardoor je de lipstick eenvoudig kunt aanbrengen. Het voelt bijna als een lippenbalsem. De lipstick valt voor mijn in de categorie transparant naar dekkend. Een keer aanbrengen is voldoende. Deze kleur, 344 Sexy Coral, is een mooie koraaltint. Prima voor overdag. Het gebruik van een lipliner is aan te raden.

Je koopt deze lipstick hier.

 

 

 

2. Mineralogie Queen of Orange Lipstick

Deze heerlijke lipstick van Mineralogie dekt goed en geeft een mooie dekkende kleur, met een licht transparant effect. Geen stopverf dus. Opvallend is dat hij zo ontzettend heerlijk zacht is voor je lippen. Zachter dan de andere lipsticks, Mineralogie is een lijn op basis van zuivere mineralen, waardoor het ook geschikt is voor hele gevoelige huiden. Deze lipstick is ondermeer verrijkt met jojoba olie, sheaboter en avocado olie, Deze lipstick zonder parfum heb ik getest in de kleur Queen of Orange. Fijn voor overdag en voor vrouwen die wel kleur willen dragen maar dat niet teveel ‘in your face’ willen doen, zo van ‘daar komen eerst de lippen en dan het gezicht’!

Je koopt producten van Mineralogie bij een speciaalzaak of online in de webshop van Mineralogie.

 

3. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Deze chique lipstick van Estée Lauder uit de Envy lijn bevat waanzinnig veel pigment, zonder de lippen uit te drogen. Er zit een Time Release Encapsulated Moisture Complex in met hyluronzuur. Je lippen zijn daardoor langdurig gehydrateerd. Pure Color Envy Sculpting Lipstick komt in een luxueuze huls, met een klikmagneet. Echt super sensueel. Dit is de kleur Impassioned. Het is een felle, volle tomaatroode tint. Vanwege de zware pigmentering vind ik het vooral geschikt voor de avond, of bij kunstlicht. Ook voor donkerder huiden is deze Envy lijn prachtig. Als je scherp kunt tekenen/lippenstiften, is een lipliner niet nodig, anders toch maar wel.

Je shopt deze prachtige lipstick hier.

Ben jij fan van deze oranje lipstick look? Hier shop je nog meer oranje lipsticks.

Lees ook