Lipstick swatches! Monique test 5 nude- en lichtroze getinte lipsticks

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Monique test nude lipsticks – Najaar 2014

De nude-look is weer terug van weggeweest. Ook dit najaar kunnen we volstaan met een goede dagcrème, likje mascara en een glosje op de lippen. Een mooie lichtroze kleur staat prachtig bij deze look.

 

 

  1. Catrice Tinted Lip Glow Balm

Dit is een verzorgende lippenbalsem van het merk Catrice. De balsem intensiveert de natuurlijk kleur van de lippen, waardoor je een subtiele roze gloed krijgt. De tint varieert afhankelijk van de individuele pH-waarde van de huid op de lippen. Daarnaast verzorgt deze balsem de lippen. Zachte, roze lippen als resultaat dus. Hoe vaker je deze balm gebruikt, hoe intensiever de kleur wordt. Zo kan je zelf variëren.

Je kunt Catrice producten uitsluitend in erkende winkels kopen. Bekijk hier welke winkel bij jou in de buurt dit product verkoopt.

 

2. Rouge Dior Baume 128 Star

De Rouge Dior Baume lippenstift geeft niet alleen een prachtige kleur aan je lippen, daarnaast worden je lippen intensief verzorgt. De lippenstift bevat 10 keer meer verzorgende bestanddelen dan een traditionele lipstick. De textuur is erg zacht, waardoor je de lipstick gemakkelijk aanbrengt. De lipstick bevat kristalolie wat ervoor zorgt dat de lippen een intensere kleur krijgen. Het resultaat: zachte, verzorgde lippen met een mooie kleur. De kleur Star is een hele zachte kleur met een shimmertje. Het versterkt als het ware de natuurlijke tint van je lip. Koop deze lipstick hier met korting.

 

  1. Rouge Dior 135 Carré d’Or

Deze lipstick van Dior heeft een zachte formule, waardoor de lipstick makkelijk aan te brengen is. Het product is verrijkt met hylayronzuurbolletjes die ervoor zorgen dat je lippen voller lijken. Daarnaast bevat de lipstick een extract van zeevenkel dat het celvernieuwingsproces stimuleert. Hierdoor voelen de lippen zacht aan. De kleur Carré d’Or is een subtiele beige tint met een gouden glinstering. Prachtig, vinden wij. Shop deze lipstick van Dior hier.

 

 

 

4. The Body Shop Colour Crush 350 Golden Syrup

Deze lipstick van The Body Shop heeft een subtiele bloemengeur, heerlijk. De kleur is intens en de structuur van de lipstick zacht. Erg fijn om aan te brengen dus. Deze lipstick hydrateert de lippen, zodat ze lekker zacht blijven aanvoelen. De kleur Golden Syrup past perfect bij de nude-look. Het is een beige tint met gouden glans. Shop de Nudes serie hier online.

 

  1. Collistar Italian Beauty Puro Lipstick 66 Elsa Nude

Deze lipstick van Collistar bevat Biodynes, een innovatief verstevigend bestanddeel. Dit zorgt voor een liftend effect. Mooie volle lippen dus. Verder bevat deze lipstick aloë vera, hyaluronzuur, rijstwas, retinol en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen worden verzorgd en beschermt. Daarnaast heeft de lipstick volgens Collistar een anti-aging werking. De kleur Elsa Nude is een warme zachte roze/beige kleur. Hoe donkerder je liptint, hoe meer nude deze zal over komen. Shop deze mooie lipstick van Collistar hier.

 

 

Nog geen genoeg van nude kleurtjes? Hier shop je nog meer nude- en roze getinte lipsticks.

Lees ook