Rijk geschakeerd en vaak met glinstering

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

 

Qua make-upkleuren belooft het een heerlijke rijke, en redelijk barokke winter te worden. De kleuren zijn donker en intens, met schittering en diepte. Maar voor de broodnodige afwisseling kun je ook spelen met nudes. Een overzicht!

Estee Lauder heeft een palettenn in mooie arctische blauw en zilvertinten. Shop hier. Shop hier een grote schakering aan blauwe tinten van diverse merken.

Het oogt antiek, deze make-up look. Een mix tussen brique en antiek roze. Het is een frosted look die deze winter weer helemaal terug is. Ook voor lippen. Shop hier oogschaduwtinten van Estee Lauder. Shop hier een prachtig Mineralize palet van MAC. Ook dit palet van Revlon is fraai, en deze van Bourjois.

Antiek groen, legergroen, bosgroen tot bijna smaragdgroen. Het zijn prachtige kleurschakeringen die heel veel vrouwen zullen staan. Shop hier de looks, bij Art Deco. bij BE, bij BeYu en MAC. Een assortiment groentinten vind je ook hier.

Nude is toch wel een lieveling van alle seizoenen en mits goed met diepte aangebracht en eventueel aangevuld met eyeliner, staat het echt elke vrouw. Kies wel tinten die bij je huidkleur passen, vanzelfsprekend. Het moet niet bleek maken, tenzij dat je opzet is voor een speciale look. Shop hier prachtige nudes in een waanzinnig palet van MAC

Ook BE heeft fijne neutrale tinten in singles. En dit trio Nude van Shiseido is ook erg mooi.

Lees ook