Guerlain doet het al jaren. Nu volgen ook Serge Lutens en Atelier Cologne..

01:33 - 00:56
luistertijd 01:33 - leestijd 00:56

Tegenwoordig is een luchtje kopen niet compleet zonder dat deze gepersonaliseerd is. Met je initialen bijvoorbeeld of een persoonlijke boodschap voor een heel speciaal iemand, of gewoon voor jezelf.

Guerlain heeft deze service al jaren: voor €25 kun je iets laten graveren op je flesje voor nét dat beetje extra. Wat maakt niet uit; de prijs blijft hetzelfde. Dat is wel wat anders dan onderstaande merken.

Meer merken zien het nut van graveren in. Serge Lutens komt nu ook met een service om parfumflesje te personaliseren. Hiervoor moet je, anders dan bij Guerlain, wel ietsje dieper in de buidel tasten. Voor €31 heb je 1 initiaal, voor €46 heb je er 2 en voor €77 heb je er 3. De prijs komt bovenop de prijs voor het parfum. Flink duurder dus, maar wederom ook erg speciaal.

Atelier Cologne is ook om en komt zelfs met leren hoesjes voor de travel size parfumflesjes van 30ml. Zulke flesjes krijg je standaard cadeau bij aankoop van een 200ml geurtje van het merk. Voor €20 kun je als klant een leren hoesje (verkrijgbaar in zeven kleuren) inclusief initialen – horizontaal of verticaal – selecteren. Daar kun je nog eens mee aankomen op een verjaardag.

Een gepersonaliseerd parfumflesje is natuurlijk leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Zou jij het kopen? Wij vermoeden dat je hiervoor naar de flagshipstores in Parijs en zo moet, dus als je daar bent: vraag ernaar.

Bron.

 

Lees ook