Gaat huidproblemen als acne, pigmentvlekken en littekens tegen en werkt preventief tegen huidveroudering

02:46 - 01:39
luistertijd 02:46 - leestijd 01:39

Neoderma los

Neoderma: Peelen in de zomer!Onderga je door het jaar heen een peeling, maar adviseert je schoonheidsspecialist dit niet in de zomer te doen? De Neoderma-specialist kan je in de zomer wel van dienst zijn met een peeling!

De Bio-Peeling van Neoderma vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De peeling werkt namelijk van binnen naar buiten! De vezels van de kruiden dringen door naar de onderste huidlaag waar zij de celdeling stimuleren. Normaal regelt het lichaam dit zelf binnen ongeveer 28 dagen. Dit proces wordt nu versnelt naar 10 dagen.

De huidlagen schuiven van onder naar boven en na een dag of 4 schilferen deze ligt af. De Neoderma Bio-Peeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn! De behandeling gaat huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens, couperose) tegen en werkt preventief tegen huidveroudering.

Het verschil met chemische peelings – die als het ware ‘laagjes’ van je huid afpellen en de huid dunner maken waardoor je niet in de zon mag.

Tip: Ga je nog op vakantie? Onderga dan twee weken voor vertrek de Bio-Peeling behandeling voor een mooie en sneller gebruinde huid! De peeling is ook na je vakantie heerlijk om te doen. De huid kan ruw aanvoelen en de zongekuste teint wordt valer. Met een peeling wordt je huid weer zacht en glad, en de teint frist ongelofelijk op – alsof je net weer in de zon bent geweest.

De Bio-Peeling (€ 78,50) van Neoderma vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen, hierdoor kan de behandeling het hele jaar ondergaan worden, zelfs in zonnige periodes. Uiteraard is het wel belangrijk de huid na de behandeling extra goed te beschermen in de zon met Blue Blood Sun Cream spf 30 van Neoderma. De behandeling is eenmalig toepasbaar of in kuurverband.

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt www.neoderma.nl/zoek-salon. Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Meer informatie over de Bio-Peeling vind je hier.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

 

Lees ook