Heerlijke hydratatiecocktail voor de droge huid

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Neoderma los

Neoderma: hydratatieboost voor je zomerhuid

In de zomer is de temperatuur heel anders dan in de winter, en het is dan ook heel normaal andere verzorgingsproducten te gebruiken. Wat lichtere, luchtige crèmes die vooral zorgen voor voldoende vocht, mogen in geen enkele vakantiekoffer ontbreken! Speciaal voor de zomerperiode en voor zonnige bestemmingen, ontwikkelde Neoderma de Hydration Light Moisturizing Cream.

De Hydration Light Moisturizing Cream is een licht gestructureerde 24- uurs crème met druivenpitolie die het vochtgehalte van de huid perfect reguleert. Daarnaast optimaliseer je op een comfortabele, zachte manier de elasticiteit van de huid. In de zomer verlies je meer vocht door transpiratie, waardoor je huid door een vollere crème gaat glimmen. De Hydration Light Moisturizing Cream is niet plakkerig of vet, dus ook ideaal voor de vochtarme vette acne huid. Het product wordt snel door de huid opgenomen dus je hebt geen last van een glimmend gezicht. Handig ook dat het een 24-uurs product is; dat scheelt weer ruimte in je toilettas als je op reis gaat!

Advies: breng deze hydraterende crème ’s ochtends en ’s avonds aan op een gereinigde huid eventueel over de Blue Blood Gel*. Gebruik voor het gebied rond de ogen een aangepaste oogcrème. Meer informatie over een Neoderma oogverzorging? Bekijk dan het volgende artikel: https://www.beautyjournaal.nl/2014/03/06/neoderma-eye-catcher/

neo1Hydration cocktail

Bij een cocktail denk je al snel aan een tropische verrassing. De Neoderma cocktail is een mixje van drie belangrijke ingrediënten (heemst, korenbloem en melisse) die de basis vormen van ieder Hydration product. Korenbloem is een bloeiend blauw kruid dat veelal in korenvelden groeit. Het heeft een ontstekingsremmende werking en kalmeert en verstevigt de huid. Heemst en melisse zijn bergplanten die de huid verzachten, kalmeren en beschermen.

Adviesverkoopprijs: € 42,85

Inhoud: 50 ml

Meer informatie over de Blue Blood Gel vind je in dit artikel dat eerder op BeautyJournaal stond.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook