Gespecialiseerde oogverzorging voor lijntjes, kringen en wallen

03:09 - 01:53
luistertijd 03:09 - leestijd 01:53

Neoderma EYE-catcher

Ogen zijn de blikvangers van het gezicht en we weten dat één blik vaak meer zegt dan duizend woorden. Toch hebben deze spiegels van onze ziel het soms zwaar te verduren. De huid rond onze ogen is kwetsbaar en tekenen van vermoeidheid zijn vaak dáár het eerst zichtbaar.

Denk bijvoorbeeld aan ‘puffy eyes’ en meer zichtbare lijntjes na een gezellig avondje stappen. Neoderma heeft een aantal specifieke producten voor rondom de ogen die uw pareltjes in een mum van tijd weer laat stralen!

Neoderma EYE-catcher oogverzorgingPrevent Smoothing Eye Cream

Voorkomen is beter dan genezen, dus smeren maar! De Prevent Smoothing Eye Cream is een fluweelzachte crème met een actieve anti-rimpelwerking en vochtregulerende bestanddelen voor de gevoelige huid rondom de ogen.

De crème voorkomt de veroudering van de huid en vermindert donkere kringen en vochtophopingen. De hydraterende werking vermindert het aanzien van fijne lijntjes en rimpels. Adviesprijs € 35,40.

Silky Eye Mask

Het ondergeschoven kindje binnen de oogverzorgingsproducten is het oogmasker. Onterecht, want het resultaat is verbluffend en het is een mooie toevoeging op de oogverzorging.

Het Silky Eye Mask is een zijdezacht gel-achtig oogmasker dat fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt, tekenen van vermoeidheid vermindert en de huid intensief hydrateert. Minimaal 1 keer per week of naar behoefte toepassen. Een dun laagje rondom de ogen aanbrengen is voldoende, 10 minuutjes laten intrekken, verwijderen met vochtige wattenschijfjes en voilà! Tip: Het oogmasker kun je ook een nachtje laten zitten, zo kom je stralend je bed uit! Adviesprijs is € 34,30.

Neoderma EYE-catcher Revitalizing Eye Treatment

Voor zichtbare rimpels rond de ogen heeft Neoderma heeft een speciale oogbehandeling ontwikkeld. Het pakt ook donkere kringen en vochtophopingen aan.

De behandeling is goed te combineren met elke willekeurige Neoderma gezichtsbehandeling zoals de Neoderma Bio-Peeling, zowel eenmalig als in kuurverband. Gebruik de Neoderma oogverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.

Wat doet het allemaal:

Adviesprijs € 50.

Wil je de Revitalizing Eye Treatment ervaren of heb je interesse in een Neoderma product? Ga dan snel naar de website en zoek een salon bij jou in de buurt!

Neoderma verkooppunten

Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma EYE-catcher

Lees ook