Manicure on the go! Da’s nog eens ideaal.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Mobiele gel lak led lamp voor op reis! Met deze producten heb je altijd en overal mooie nagels. Your mobile service!!

Slecht verzorgde nagels en gechipte nagellak als je op vakantie bent is verleden tijd. Je kunt dankzij de innovatieve ideeën van de merken Alessandro en OPI namelijk on the go je manicure bijwerken. Ook gelnagels. Vergeet deze twee producten dus niet als je binnenkort op reis gaat. Ze kunnen gewoon in je handtas!


Alessandro Striplac Mobile
Met deze superhandige travelsize LED-lamp heb je altijd en overal een perfecte manicure. Vorig jaar lanceerde Allessandro nog de Striplac Starterkit waarmee je heel makkelijk zelf gelnagels aanbrengt. Nu de zomer is begonnen en we allemaal op vakantie gaan lanceert dit merk een nieuwe beautytool: Striplac Mobile. Dit is een speciale reislamp die gelnagels droogt in 60 seconden. Dankzij de USB-poort kan de Striplac Mobile makkelijk worden opgeladen door middel van een laptop of computer. Nadat je de lamp hebt opgeladen kan je zonder stekker of kabel de Striplac Mobile gebruiken. Daarnaast ziet de lamp er heel chique uit en is de LED-lamp klein en compact, waardoor je ‘m makkelijk kunt meenemen in je handtas.

Koop het product hier online met korting.

OPI Wipe-Off!
Deze Wipe-Off doekjes maken een flesje nagellakremover overbodig. Ideaal voor onderweg of op reis. De formule is acetonvrij en zacht voor de nagels en nagelriemen. Met slechts één veeg haal je alle nagellak van alle nagels, claimen de makers. Dus in 1 wipe 10 nagels. De verpakking bevat 10 sachets en passen in je hantas of toillettas. Je hebt ze dus altijd bij de hand. De OPI Wipe-Off ruikt lekker fris naar lavendel.

Shop de Wipe-Off’s hier.

Lees ook