Zo maak je snel volle wimpers

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03
BeautyJournaal redacteur Renske Meens

Mooie wimper tips. Altijd al volle wimpers gewild, maar lukt het niet met een laagje mascara alleen? Met deze beauty trucs kom je een heel eind. Heb je er wel eens aan gedacht om je wimperkruller te verwarmen? Lees snel verder.

 

 

 

 

Lepel-truc tegen o ngewenste mascara

Houd een lepel tegen je ooglid zodat de lepel je oog als het ware ‘knuffelt’. Breng vervolgens de mascara aan zoals gewoonlijk. De mascara zal nu in plaats van je ooglid, de lepel raken.

Wimpers krullen

Verwarm je wimperkruller met een föhn. Hierdoor kan je je wimpers makkelijker krullen en blijven ze ook langer in deze krul. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een krul- of stijltang. Houd de föhn tegen de wimperkruller tot hij warm is. Wacht tot de kruller een klein beetje is afgekoeld, maar nog wel warm is (je wilt jezelf niet bezeren). Krul vervolgens je wimpers zoals gewoonlijk.

Volle wimpers met poeder

Breng een laagje transparante poeder aan op je wimpers tussen twee mascara laagjes in. De poeder zorgt voor meer grip, waardoor de mascara beter pakt en je mooie volle wimpers krijgt.

Nepwimper aanbrengen

Breng wimperlijm op nepwimpers aan met de top van een schoon wattenstaafje. Wacht daarna een paar seconden tot de lijm plakkerig wordt en breng de wimpers aan. Zo blijven je handen schoon en breng je alleen lijm aan op plekken waar je dat ook echt wilt. Geen vieze lijmklodders meer dus! En je wimpers blijven de hele dag zitten.

Bron: Cosmo.com/Harpers Bazaar

Lees ook