Wat een fantastische zomerkleur is dit als lakje!

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Groene nagels. We zien het nog niet zo veel maar oh wat is het leuk. En dan vooral limoentjesgroen. Deze frisse zomerkleur maakt je meteen vrolijk. Limoengroen is ook een ideale kleur voor nailart. Het klinkt heel hysterisch, maar in combinatie met donkergroen of grijs kan dit heel mooi zijn en is de kleur eigenlijk best bescheiden.

Shop the look!

1. Sally Hansen Fuzzy Coat

Met de Fuzzy Coat van Sally Hansen creëer je eenvoudig een unieke nagellook. Door de vezeltextuur krijg je het effect van nail art. Breng een laagje over een donkergroene of grijze basecoat aan et voila. Zorg er wel voor dat je basecoat goed gedroogd is, voordat je de Fuzzy Coat aanbrengt. Je krijgt het mooiste effect na 2 laagjes.Deze lak is verkrijgbaar in 8 kleuren. Dit is de kleur Fuzzy Fantasy.

Shop het product hier.

2. Maybelline New York Super Stay 7 days

Deze lak blijft tot 7 dagen perfect zitten, claimt Maybelline. Hoe het werkt? De Super Stay 7 days lakjes bevatten een unieke gel hars formule met calcium, ijzer en silica, waardoor de nagellak een week blijft zitten. Met het brede kwastje breng je de lak eenvoudig aan in één beweging. Lak in twee laagjes voor het beste resultaat. Dit is de kleur Lime.

Shop het product hier.

3. Essie nagellak

De makers van Essie nagellak claimen salonkwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Perfect gelakte nagels in een handomdraai dus. Het kwastje is breed aflopend, waardoor de nagellak makkelijk is aan te brengen. De lak is zeer dekkend en droogt snel op. Ondanks de dekking, krijg je met twee laagjes lakken het mooiste resultaat. Dit is de kleur Vices Versa.

Koop het product hier.

Kure Bazaar nagellak

Deze mooie hoogglanslak van Kure Bazaar bevat geen agressieve stoffen, dus beschadigd de nagels niet. Ruim 85% van de lak zijn natuurlijke ingrediënten, zoals houtpulp, aardappelen, mais en katoen. Het resultaat is volgens de makers van de lak sterke, glanzende én gezonde nagels. Dit is de kleur Carioc.

Shop het product hier. 

Lees ook