Druppels zelfbruiner om te mengen door je dagverzorging, hoe bevalt dat?

03:06 - 01:52
luistertijd 03:06 - leestijd 01:52

Schermafbeelding 2014-06-11 om 21.24.50Jolanda test Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster zelfbruiner

Zelfbruiner, het kan je beste vriend zijn maar ook je grootste vijand. Alleen ontdek je dat pas als het te laat is. Zelfbruiners, ik wil het zo graag gebruiken, omdat ik niet meer wil bakken in de zon. Mijn armen, decolleté en benen zijn bezaaid met zonschade; vlekjes, vlekjes en nog meer vlekjes. Egaal bruin word ik ook niet meer en eigenlijk wil ik niet meer zonnen.
Maar tot nu toe zijn mijn ervaringen met zelfbruiners niet top aangezien ik altijd een streperig effect kreeg. Ik ben dus heel benieuwd naar deze Golden Glow Booster van Clarins.

Het product
Het is heel anders dan we gewend zijn, het zijn druppeltjes die je toevoegt aan je eigen gezichtscrème. Het flesje is klein en heeft een inhoud van 15ml. Het flesje ligt in een doosje, dat opent als een luciferdoosje. Er is een flinke bijsluiter bijgevoegd, en er zijn tekeningetjes waarin helder wordt uitgelegd hoe je dit product gebruikt. De geur is neutraal en dat is ook nieuw voor zelfbruiners. Toch?

Het gebruik
Dat is eigenlijk te eenvoudig! Na het reinigen voeg ik drie druppeltjes aan mijn crème toe. Dat doe ik door op de bodem te drukken.  Dan lanceren de druppeltjes elegant in mijn hand, als een omgekeerde pipet. Om de kleur te behouden gebruik je twee drupjes.
Mijn crème trekt normaal in mijn huid, zoals altijd. Ik vergeet haast te vermelden dat mijn huid erg licht van kleur is en veel roodheid heeft.Schermafbeelding 2014-06-11 om 21.24.22

Het effect
De volgende ochtend kijk ik huiverend in de spiegel om een oranje streperig koppie te zien. Maar nee en ik neem letterlijk even afstand van de spiegel. Bruin zie ik niet, oranje ook niet en ook geen strepen. Ik zie eigenlijk niets, er is niets gebeurd. Ik herhaal het procedé en de volgende dag zie ik een heel klein beetje verschil. Maar ik ben absoluut streeploos en ik zie er nog normaal uit. Na de derde en vierde nacht zie ik mijn kleurtje vormen zonder dat ik bruin of oranje-achtig word. Dat is lekker wakker worden.

Conclusie
Wat een mooi product, zo hoort het! Het stinkt niet, streept niet en geeft een mooie natuurlijke jolanda na botoxbruining. Het egaliseert en kleurt mijn huid subtiel en in fases naar het gewenste kleurtje.
Stiekem heb ik het ook geprobeerd met een serum, een nachtmasker-crème en zelfs over mijn dagverzorging heen (in plaats van het ermee te mengen), omdat ik het een keer vergeten was.

Het is een product met een grote WOW factor! Omdat het betrouwbaar is en je niet voor Jan met de korte achternaam laat lopen! Het mag van mij ook in een lichaamsproduct op de markt komen. Hopelijk is het een blijvertje!

Shop dit product van Clarins hier online met korting.

Lees ook