Diepreinigend en een heerlijk sensorisch gevoel op je huid

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Monique loves Care in Foam facewash Helena Rubinstein: deep cleansing creamy foam – smooth & radiant skin.

Een cleanser is een cleanser zou je toch zeggen. Nou, niets is minder waar, als je cleansers te pakken krijgt die niet alleen mooi reinigen maar ook nog een sensorisch genot opleveren. En zeg nou zelf, bij het gebruik van cosmetica eis je toch ook een fantastisch huidgevoel? Althans, ik wel. Voor mij is cosmetica meer dan alleen keiharde werkzaamheid, het is ook ontspanning en een zintuigelijke ‘huid’ ervaring.

Foam! I love it! Ik kende al de uberchique foamreiniging van Kanebo, maar wat mij betreft is dit het prachtige zusje: Pure Ritual Care in Foam, diepreinigende schuimcreme, van Helena Rubinstein.

Er zit wat glycolzuur in, met verzorgende werkzame stoffen, voor een ultieme reiniging. Grappig, want ik maak ook mijn ogen ermee schoon, niets prikt.

Wat er zo gaaf aan is? Je hebt echt maar het kleinste erwtje ervan nodig, dat schuim je vervolgens op met water in je handen en oh lala, wat een feest ontstaat er dan op je huid. Schuim, room, zachtheid, wit, zacht, veel, schoon.

En het aller-allerfijnste is dat je er zo ontzettend lang mee doet, ik heb nog nooit zo’n zuinige reinigingscreme gehad, met zoveel doeltreffendheid. Het is qua prijs een luxe product, maar meer dan de moeite waard.

Lekker afwassen met water, en de oer-Hollandse washand. Je shopt het hier online met korting.

Lees ook hier productnieuws, expertadviezen en reviews over cleansing en producten.

 

Lees ook