Voedt, verfrist, verzorgt de huid en maakt het heerlijk zacht

04:15 - 02:33
luistertijd 04:15 - leestijd 02:33

Tessa test Vaseline Spray & GoVerrast door de reclame van Vaseline waarbij een dame haar armen en benen in sprayt met Vaseline Spray & Go, haar armen en benen inwrijft en vervolgens direct haar kleding aandoet, doet mij besluiten om Spray & Go uit te proberen. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat je benen weer glad aanvoelen net of er niets mee gebeurd is.

Bodylotions laten bij mij altijd een plakkerig gevoel na en het duurt wel even voordat het echt goed is ingetrokken. Ook ben ik altijd wel even bezig om de bodylotion goed in mijn huid te laten trekken door goed te wrijven of de witte waas weg te halen. Als je ’s ochtends weinig tijd hebt, is dat natuurlijk niet handig dus zal Vaseline Spray & Go dan eindelijk dé oplossing zijn?

Er zijn drie verschillende soorten Vaseline Spray & Go. 

Gebruik

De lotions zitten in een handige spuitbus waarbij je de spuitmond een kwartslag moet draaien om de spray open te zetten. Eindelijk een bodylotion zonder dop, want die kun je alleen maar kwijt raken. Ik begin met mijn rechterhand mijn linkerbeen te sprayen van onder naar boven. Daarna pak ik de spray over in mijn linkerhand en spray ik mijn rechterbeen van onder naar boven.

Als ik de spray indruk, komt er een fijne vloeistof uit. Een soort van nevel. Anders dan bij deodorants of haarlak die een veel krachtigere straal hebben. Het voelt prettig aan, lekker fris. Ik wrijf de lotion in mijn huid en het is niet te geloven; mijn huid voelt direct glad aan. Geen geplak en de lotion dringt direct in je huid. En last but not least mijn huid krijgt een lichte glans.

Alle drie de sprays hebben aangename geuren. De Aloë Fresh heeft de frisse geur van aloë Vera, de Essential Moisture heeft een aangename zoete geur en de Cocoa Radiant heeft de ontspannen geur van cacao.

Claim

De lotions bevatten de stratys 3TM multi – layer moisture – technologie. Dit zorgt ervoor dat de verschillende lagen van het bovenste deel van de opperhuis worden gehydrateerd. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huidconditie verbeteren zonder dat er plakkerige bestanddelen op de huid achterblijven.

Ingrediënten

De lotions bevatten allemaal parabenen, parfum en alcohol. Een aantal andere belangrijke ingrediënten zijn: aqua, Isopropyl Myristate( hydrateert de huid), Glycerin, Dimethicone (siliconen olie) en Sorbitan Isostearate (moisturizer voor de huid).

TessaTessa concludeert:

Eindelijk een bodylotion die direct in je huid dringt en geen plakkerig gevoel nalaat. Voor mij ideaal. Vooral in de zomer, want de geuren zijn fris maar niet overheersend, je benen zijn direct glad om je kleding aan te doen en als je ’s avonds nog weg moet en je hebt een rokje aan blijven je benen niet plakken aan bijvoorbeeld de terrasstoel.

Ik moet de Spray & Go wel iedere dag gebruiken, want ik merk na het douchen dat mijn benen droger aanvoelen dan wanneer ik een vettere bodylotion gebruik.

Tijdens het sprayen, merk ik dat mijn onderbenen genoeg lotion hebben maar dat het voor mijn bovenbenen net niet genoeg is. De oplossing is om dan net even langzamer je bovenbenen te sprayen zodat er voldoende opzit om ze helemaal in te smeren.

In de winter zou ik niet voor dit product kiezen, omdat mijn huid dan droger is en het product mijn huid niet voldoende hydrateert. Mijn favoriet is Aloë Fresh vanwege de frisse geur en je zou het ook als aftersun kunnen gebruiken, omdat het een kalmerende werking heeft.

Lees ook