Serum met plantenolie voor de nacht.

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Is je huid toe aan extra verzorging? Hoe fijn zou het zijn als je wakker wordt met een frisse en energieke huid?

Droge olietjes als serum zijn nu erg in. We weten eigenlijk niet waarom, en of het beter werkt dan serums op siliconen basis, maar leuk is het wel. Vaak zie je ook dat deze serums een mix van olie en een andere stof zijn, om het niet al te vet te maken.

The Body Shop introduceert de Vitamine E Overnight Serum-in-Oil voor de nacht.

Olie en serum in één

Het merk claimt de vochtbalans van je huid te herstellen terwijl je slaapt. De Vitamine E Overnight Serum-in-Oil is op basis van tarwekiem-, zonnebloem-, jojobaolie, maroela-, sesam- en sojaolie. Dat klinkt lekker plantaardig.

Vitamine E is bovendien een beregoede stof. Een antioxidant, dus celbeschermer. Tevens fungeert het als een bewaarstof in een product. Je lees hier meer over de eigenschappen van E in cosmetica.

Er zit een pipetje bij, ik weet niet of dit handig is, of dat een pompje toch fijner is. Het serum is geschikt voor normale tot droge huidjes, en minder fijn voor vette huidjes. Een rondje langs bloggers leert ons dat ze met een fris gelaat wakker worden. De olie is wel geparfumeerd.

De claims:

SHOP dit serum hier online.

TIP!

Biotherm heeft vorig jaar ook een superfijne serum-in-oil uitgebracht. Daar moet je ook eens naar kijken. Zeker als je geen geld hebt voor Biotherm, kan TBS een goed alternatief zijn. We raden je ook aan, als je meer te besteden hebt, om Ice Crystal van La Prairie te bekijken, eveneens een combi met serum-olie en daarbij ook nog een creme.

 

Lees ook