Nieuwe poeders van Chanel en Giorgio Armani voor een stralende teint..

01:26 - 00:52
luistertijd 01:26 - leestijd 00:52

Je huid laten stralen doe je natuurlijk met een highlighter! Glow, ofwel de highlighted skin is weer helemaal terug van weggeweest.

Shop the look

1. Giorgio Armani Effetto Nudo Illuminating Palette geeft je huid een gezonde glow. Het poeder is een combinatie van een poeder en een crème en versmelt direct met de huid. Gebruik het poeder als highlighter voor op je gezicht en decolleté. Een tip: gebruik ‘m juist als oogschaduw. Verkrijgbaar in één tint. Shop hier Armani make-up online.
2. Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour nr. 2 bevat 3 tinten om je huid te laten stralen. Het poeder bevat galamboter en vitamine E die de huid hydrateren en natuurlijke extracten van witte rozen en katoen. De lichtste tint is er om te highlighten. Gebruik de donkerste tint om contouren op je gezicht aan te brengen en de twee donkerste tinten samen als blush of bronzer. Ook verkrijgbaar in nummer 1 met een rozige ondertoon. Shop hier de geweldige Les Beiges poeders.

Lees hier ook de review van Jolanda over Chanel les Beiges.

Tip:

Een highlighter kun je ook gebruiken om je ogen beter naar voren te laten komen. Breng het aan op het been net onder je wenkbrauwen en blend het met je vingers.

Bloggers Ommorphia Beauty Bar en Color Me Loud testten de highlighter van Giorgio Armani:

Lees ook