Kalmeert, hydrateert en gaat roos tegen...

01:13 - 00:43
luistertijd 01:13 - leestijd 00:43

Last van een (roos)gevoelige en vette hoofdhuid? Schwarzkopf heeft de BC Scalp Therapy lijn, een complete siliconenvrije lijn met producten die je hoofdhuid verzorgen en weer gezond maken. De lijn bestaat uit verschillende shampoos, een tonic en een serum.

Siliconenvrij

De shampoos zijn onderverdeeld in Sensitive Soothe (met taurine en aloë vera om te verzachten), Dandruff Control (met zink pyrithion en citroengras die de balans van je hoofdhuid herstellen) en Deep Cleansing (met menthol extracten die olie en residuen verwijderen en een 24-uurs anti-talgwerking heeft.

 

Gevoelige hoofdhuid

Om je haar extra te verwennen, is er binnen de BC Scalp lijn ook Dandruff Control Fluid tonic met het zogenaamde Nutritive Balance Complex en citroengrasextracten. Deze tonic kun je gebruiken om de antibacteriële werking van de Dandruff Shampoo te versterken. De claim: bij regelmatig gebruik voorkomt het dat de roos terugkomt.

Als laatste is er een olievrij serum die de hoofdhuid kalmeert, roodheid voorkomt, en huidirritaties, jeuk en een branderig gevoel tegengaan. Het serum herstelt de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid en beschermt het bij chemische behandelingen.

Shop de productlijn hier online.

Lees ook