Brighten up your looks!

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Na de lieflijk lila post is het tijd voor de tegenhanger: fel paars voor op je ogen! Voor een beetje extra glamour tijdens warme lenteavonden!

Shop the look!

1. Make Up Studio Durable Eyeshadow Mousse in de tint Violet Vanity. Dit is een romige oogschaduw in een felpaarse tint. Fijn: het kan tegen een stootje want waterproof en langhoudend. Niet zo van paars? De mousse is ook verkrijgbaar in acht andere felle tinten als fuchsia, zeeblauw, goud en zilver. Shop dit prachtige product hier online.
2. Red Carpet Queen High Intensity Eye Shadow in de kleur Gossip 18. Dit is een multifunctionele oogschaduw: gebruik ‘m als highlighter of breng het nat aan voor een extra intense kleur. Tip: kwast er ook eens je lichaam mee voor een mooie glitter op je huid. Shop hier een andere paarstint met meer dan 60% korting!
3. Bourjois Contour Clubbing oogpotlood in een paarse tint (nr. 47).  Extra zacht voor je huid want het bevat jojoba-olie en katoenolie. Ook fijn: water- en partyproof! Shop hem hier online.

SHOP! hier nog veel meer prachtige oogschaduw in paarstinten van vriendelijk geprijsde merken.

Tip:

Bekijk hieronder een handige tutorial van Lisa Eldridge over hoe je bij jezelf paarse smokey eyes creëert:

Lees ook