Prachtig paars bij Dior en Estée Lauder

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

We kunnen maar geen afscheid nemen van de Pretty Pastel trend. Na de prachtige oogschaduwkwartetten en de frisse blushes lichten we vandaag een nieuwe trend uit. Want wat dacht je van lila ogen? Zowel Dior als Estée Lauder komen voor voorjaar/zomer 2014 met zachte paarstinten voor op je ogen.

Shop the look!

1. Estée Lauder Pure Color Gelee Powder EyeShadow in de kleur Cyber Lilac. Deze oogschaduw is een gel en poeder in één. Breng het droog aan voor een mat effect of nat voor extra glans. Houdt lang en heeft een satijnachtige finish. Shop deze prachtige kleur hier online.
2. Diorshow Mono Trianon Edition Angélique (nr.170). De oogschaduw kun je vervagen voor een zacht effect of breng een laagje extra aan voor een levendige kleur. Ook verkrijgbaar in amandelgroen (Opaline 427). Shop deze mooie tint hier online.

Lees ook