Een fijne matte bronzing powder

01:18 - 00:46
luistertijd 01:18 - leestijd 00:46

Nieuw van Paula's Choice: SunKissed Color BronzerThe time is now! Wat een heerlijke zonnige week he. Misschien heb je je eerste kleurtje al opgedaan, dan kun je hem nu nog lekker oppimpen met Paula’s Choice limited edition Sunkissed Custom Color Bronzer. Hij geeft zoals het merk zelf zo mooi verwoordt, een ‘subtiel door de zon gekuste teint’.

De bronzer is op basis van gepigmenteerd talkpoeder en minerale mica, voor een mooie en matte finish. Het palet bevat twee verschillende tinten zodat je contouren in je gezicht kunt aanbrengen. De twee tinten kun je apart of door elkaar gebruiken.

De claims:

Tip:

Gebruik een grote poederkwast en tik het overtollige poeder eraf. Breng de bronzer aan op voorhoofd, neusbrug, jukbeenderen, schouders en decolleté. Vervaag vervolgens met ronddraaiende bewegingen de bronzer zodat je een natuurlijk gebruind effect krijgt. Zo voorkom je ook meteen een maskereffect. Dat scheelt weer een zonvakantie!

Shop de matte bronzer hier online.

Lees hier nog een aantal interessante shape tips van make-upartist Dominique Samuel. Met deze bronzer kun je namelijk prima shapen, omdat hij mat is.

Lees ook