Met o.a Art Deco, Lush, Maybelline, Hansaplast, DivaDerme Lash Extender en Andrélon

06:01 - 03:36
luistertijd 06:01 - leestijd 03:36

Yvonne:

“Mijn favoriet van de maand is Art Deco High Performance lipstick Cherry Blossom (kleur nr. 466). Het is een prachtige lipstick in een mooie diepe donkere kleur. Hij heeft een lichte zachte textuur en een mooie lichte glans. Normaal heb ik de neiging om voor naturel tinten te kiezen, maar deze Cherry Blossom is echt té mooi. Met deze kleur voel je je sexy en vrouwelijk.

Ik gebruik hem met een naturel lipliner, deze teken ik buiten de liplijn en vul hem in met de donkere kleur. Hierdoor krijg je mooie volle lippen. Het is altijd oppassen wanneer je geen volle lippen hebt met donkere kleuren dat je niet te dunne lippen krijgt. Dit geeft anders een strenge harde look. De lipstick is verrijkt met vitamine E en panthenol. De Art Deco High Performance lipstick is in maar liefst 38 kleuren verkrijgbaar.”

Shop Art Deco make-up hier online.

Tessa:

“Mijn favoriet van deze maand is de Lemony Flutter van Lush cuticle butter. Als ik het dekseltje van het potje afhaal, komt mij een heerlijke citroengeur tegemoet. Mijn humeur wordt gelijk beter. Wat een frisse geur. De lente lacht mij tegemoet.

De Lemony Flutter gebruik ik niet alleen voor mijn nagelriemen maar ik smeer er ook mijn droge ellenbogen mee in. Mijn nagelriemen worden heerlijk zacht door de cacaoboter en oliën die erin zitten. Een leuke tip van Lush is dat je een klodder Lemony Flutter moet mixen met een schepje Ocean Salt. Even flink inmasseren en je handen voelen heerlijk zacht aan. Voor mij een echte musthave!”

Lees ook deze fijne producttips voor je handen.

Harriet:

“Mijn maandfavoriet is de Maybelline Superstay Better Skin foundation SPF 20. Deze nieuwe foundation van Maybelline is geweldig! Absoluut op gelijk niveau van mijn favoriten Estée Lauder Doublewear en Stay Matte van Clinique. Kleur 01 is een hele mooie match met mijn huid (een stuk minder licht dan je zou denken met kleurnaam 01 Ivory), het blijft goed zitten, geeft een mooi fluweelachtig mat resultaat, dekt mooi ( medium), brengt makkelijk op, zit in een handig pompflesje en heeft ook nog factor 20. Of je huid er werkelijk mooier/gezonder van wordt, wil ik niet beweren. Mooier ogen doet het zeker. Een absolute aanrader.”

Shop de Maybelline foundation hier online.

Gerti:

“Nu de zon zo af en toe doorbreekt wordt het weer tijd om de voeten te vertroetelen en de harde eeltlaag aan te pakken. In mijn kast vond ik een tube Hansaplast Anti-eelt crème met 20% urea. Eerst heb ik mijn voeten grondig met een eeltvijl onder handen genomen. Daarna heb ik elke avond consequent mijn voeten met deze crème ingesmeerd. En warempel, de huid bleef zacht en soepel. Zodra ik vergat mijn voeten in te smeren, werd de huid weer hard. Dit is de beste anti-eelt crème die ik ooit geprobeerd heb. Verwacht geen wonderen. Je eelt smelt echt niet weg. Maar eelt komt niet, of niet zo snel, terug. De crème bevat geen menthol. Dat vind ik ook erg prettig. Als minpuntje zou ik kunnen noemen dat de crème niet heel snel intrekt, maar als je je voeten ’s avonds insmeert, heb je daar geen last van. Echt een aanrader!”

Shop hier alle producten uit deze handige Anti-eelt serie van Hansaplast.

 

Anja:

“Helemaal blij ben ik met de DivaDerme Lash Extender (lashes in a bottle). Dit zijn minuscule vezeltjes, fibers genaamd, op basis van cellulose. Je doet oog voor oog voor het mooiste resultaat! Deze vezels breng je met het mascaraborsteltje aan, nadát je mascara op je wimpers hebt aangebracht. Vervolgens buig je iets voorover om de vezels op je nog ietwat natte mascara aan te brengen. Dit, omdat de vezels wat verstuiven en anders in je ogen kunnen komen en dat is, met contactlenzen in, niet echt een feestje! Daarna weer een laagje mascara aanbrengen om de vezels te fixeren.

Wil je nog langere én vollere wimpers, dan kun je nog een laagje vezels plus mascara aanbrengen. Voor mij is één laagje meer dan voldoende voor een natuurlijke look. Na mijn tweede laagje mascara krul ik mijn wimpers met mijn verwarmde wimpertang voor het mooiste resultaat. De Lash Extender bevat cellulosefibers, panthenol  (vitamine B5), vitamine E en basilicum wat een antisceptische werking heeft. Met een flesje van 9 ml. moet je een jaar kunnen doen. Op hun website vind je de verkooppunten maar met een beetje zoeken op het internet, bespaar je al snel een aantal euro’s. Ook zijn er wel eens leuke acties, dan krijg je er een mascara bij cadeau. Deze mascara heb ik ook maar nog niet in gebruik. Je kunt namelijk elk merk en elke kleur mascara gebruiken. De vezels passen zich aan de mascarakleur aan!”

Jolanda:

“Mijn favoriet is Andrelon Haar & Hoofdhuid Sensitive shampoo, een anti-roos shampoo voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Och, wat had ik weer eens een jeuk op mijn kop. Waarschijnlijk is een blauw-shampootje daar de oorzaak van of mijn gel, wax of haarspray. Geen idee wat het doet jeuken, maar ik werd er gek van.

In mijn stash vond ik opgelucht deze shampoo nog en wat een gelukzaligheid. Het werkt echt: de jeuk verdwijnt na twee keer wassen en mijn hoofdhuid voelt heerlijk ontspannen. Roos heb ik echter niet. De shampoo kocht ik een poos geleden en dat het anti-roos is,  was me nog niet eens opgevallen.”

Shop hier Andrelon Haar & Hoofdhuid, alle producten uit de de lijn.

Lees ook